Beži od svega: Darko Lazić se odlučio na neočekivani potez

Autor:

15.06.2021 20:00

Foto:

Foto:

Pevač Darko Lazić bio je u žiži interesovanja, a krah veze sa njegovom verenicom Marinom, kome su prethodile svađe i pomirenja ispraćen je sa velikom pažnjom



Kako više nije ostalo mesta nagađanjima o ponovnom pomirenju, pa i venčanju, koje je pevač najavljivao, ostalo mu je da spakuje svoje kofere i ode iz zemlje. Makar je tako Darko Lazić mislio i odlučio.

Pročitajte i Najzad otkriven pravi razlog! Darko Lazić priznao zašto je raskinuo s verenicom!

Instagram

 

Da li je zapostavljanje karijere, koja konačno, nakon pandemije, ima perspektivu u našoj zemlji i odlazak u Nemačku, gde će, prema navodima njegove majke, otpočeti novi posao, bilo logično rešenje ili je to zapravo beg od poraza, ne možemo da znamo.

Pevačeva majka, Branka podržala ga je u odluci da ode.

- Ništa ne mislim o njegovom odlasku. Otišao je on već u Nemačku, pre dva dana, u nedelju. Ne znam u kom je gradu, tek treba da mi javi. Ne želim ništa više da komentarišem, nek on sve objasni. Ja ga nisam ništa savetovala, rekao mi je da ide tamo, a ja ga podržavam u tome - rekla je Branka na početku razgovora za Telegraf.

Pročitajte i Stavljena je tačka! Darko Lazić nije hteo da prihvati ultimatum svoje verenice

Instagram

 

Ona je potom dodala da njegov odlazak nije iznenađenje ni za bivšu verenicu sa kojom ima dete, te da su njih dve u kontaktu.

Marina je znala da će Darko otići još pre nego što ga je ostavila, znala je - otkrila je Lazićeva majka i dodala:

- Biće mu bolje tamo nego ovde. Svakako ga podržavam i nedostajaće mi, ali neće on biti tamo zauvek, dolaziće i kod nas. Moguće je da će i tamo naći novu ljubav, ali to je njegova stvar i samo se njega tiče - naglasila je Branka za Telegraf.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading