Skandal u paru: Darko Lazić pobesneo i pretio zbog Barbare Bobak

Autor:

27.12.2021 11:48

Foto:

Foto:

Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak pravi su skandal majstori, te je njihova najnovija neprijatnost opet zasenila mnoge novosti



Zbog lažne vesti da su se Darko Lazić i Barbara Bobak venčali u Las Vegasu, svi su već upoznati sa time da su njih dvoje na turneji po Americi.

Međutim, jedna informacija koja je putovanju prethodila otkrivena je tek danas. Naime, došlo je do pretnji i dizanja tenzije, ali na svu sreću turneja nije otkazana, što verovatno znači da su zaljubljeni uspeli da svoju vezu održe netaknutom.

Pročitajte i Blam - Javno prepucavanje folkerovih žena

 

Instagram

 

 

Naime, Darkovu devojku je navodno muvao jedan oženjeni kolega i nudio joj da se tajno vide, prenosi "Svet".

Lazić je za to sve saznao i odmah je učinio sve da zaštiti svoju dragu od nasrtljivaca.

- Barbari je mesecima pisao poznati pevač, ali mu ona nije odgovarala na poruke. Kada je Lazić video ko joj piše poruke, prvo je bio šokiran, nije verovato u to, ali je kasnije shvatio da sve to nije šala - priča izvor blizak pevačkom paru.

- Darko je prvo hteo da ga nazove, a onda je rekao Barbari da mu uslika sve poruke i pošalje na njegov broj. Našao je telefon od supruge tog kolege i prosledio sve poruke sa upozorenjem da mu više niko ne uznemirava devojku, inače se neće provesti dobro - zaključio je izvor, a ko je dotični pevač koji sada ima bračnih problema, za sada je tajna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading