Nataša Pavlović

Nataša Pavlović oduševljena makedonskim ajvarom, ova pevačica joj otkrila recept (video)

Autor:

16.08.2023 20:30

Foto:

Foto:

Makedonski ajvar oduševio Natašu Pavlović, recept ima samo jednu tajnu



Sezona pečenja paprika i pripreme ajvara uskoro počinje, a voditeljka emisije „Praktična žena” je upravo na ovu temu pokrenula raspravu na društvenim mrežama. 

Ata Images

 

Da je makedonski ajvar Natašu Pavlović oborio s nogu svedoči činjenica da je sama uspela da pojede celu teglicu, a svoje oduševljenje ovim specijalitetom podelila je sa pratiocima. 

- Ljudi, ja ne znam šta Makedonci rade ajvaru, ali ga niko ne pravi kao oni.

Stojna mi donosi svakog leta, njen je fenomenalan. Kao puter, ja ne znam u čemu je fora. Neviđeno je dobar - rekla je ona. 

Pročitajte Recept sa kojim ne možete da pogrešite - Američke palačinke iz kuhinje Nataše Pavlović

Brojne obožavateljke iznele su svoja mišljenja, a jedna gospođa otkrila je da makedonski ajvar zahvaljujući ovoj recepturi ima tako savršen ukus. 

- Kad je gotov ajvar, sklonite sa vatre pa još pola sata mešanja.Tek tada treba da se pune tegle - poručila je.

Sa ovom opaskom složila se i pevačica Tijana Dapčević koja, za razliku od svoje prijateljice Nataše, sama pravi makedonski ajvar. 

Pročitajte Praktičnije ne može - Nataša Pavlović otvorila vrata porodičnog doma, slobodno zavirite (foto)

- Ja ga pravim tako - složila se pevačica sa gospođom koja je otkrila recepturu za ovaj specijalitet, dok su se druge domaćice žalile kako je sve manje dobre paprike za ajvar. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ana

18.08.2023 14:22

Aala se snašla nataša.Ima emisiju gde zaradjuje,a sve joj prave domaćice koje hoće da se pojave na televiziji I još sve to dobija džabe.Ne verujem da bešto zna sama da napravi