Halit i Berguzar

Stesali se potpuno: Dijeta pomoću koje su Onur i Šeherezada zajedno smršali 21 kilogram

Autor:

10.04.2023 21:15

Foto: Photo by S. Alemdar/Getty Images

Foto: Photo by S. Alemdar/Getty Images

Dijeta Onura i Šeherezade će vas oduševiti, topi kilograme



Glumački par Halit Ergenč i Berguzar Korel, kod nas poznatiji kao Onur i Šeherezada, odlično funkcionišu u braku, ali podjednako dobro im ide i na poslovnom planu.

Kadar su delili ne samo u seriji 1001 noć, već i u seriji „Moja domovina“, zbog koje su 2016. godine morali da se podvrgnu dijeti.

Pročitajte Venčali su se, čekali bebu, a onda ju je trudnu ostavio zbog Šeherezade - Ovo je Halitova prva supruga

Profimedia

 

Naime, Halit je glumio vojnika u grčkom zarobljeništvu, te se od njega zahtevalo da smrša. Kako bi pružila podršku suprugu, Berguzar se pridružila skidanju kilograma, te osmislila režim ishrane kojeg su se strogo pridržavali.

Pročitajte Velika promena - Zaboravite na ovakvu Šeherezadu, crna kosa je prošlost (foto)

Promo

 

Rezultate dijete Berguzar i Halit videli su već posle mesec dana kada je ona bila lakša sedam kilograma, a on četrnaest.

- Jedem sirovo i polupečeno meso. Izbacio sam šećer, hranu s glutenom i mlečne proizvode - ispričao je tada turski glumac.

Pročitajte Problemi jedne majke - Berguzar Korel blista sa naslednicom u naručju

Instagram

 

Halit je tada na setu jeo đumbir, jabuke, šargarepu, cveklu, sirovi spanać i celer. Često je konzumirao supu od bundeve, salatu od kinoe, a pio je limunadu i sok od proklijalih žitarica.

Na meniju poznatog para bile su isključivo zdrave grickalice poput krekera od badema i semenki lana, ili indijskih oraha, maslaca od kakaa i badema, a slatkiš bi pojeli tek ponekad.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

11.04.2023 12:37

Е јес ружан **** ** *****. А она изгледа и да је височија од њега.