Onur i Šeherezada

Venčali su se, čekali bebu, a onda ju je trudnu ostavio zbog Šeherezade: Ovo je Halitova prva supruga

Autor:

03.04.2023 21:20

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Bivša žena Halita Ergenča je ova glumica, ostavio ju je trudnu zbog Berguzar Korel



O ljubavi Berguzar Korel i Halita Ergenča do sada se pisalo nebrojeno mnogo puta. Upoznali su se na snimanju serije “Hiljadu i jedna noć”.

Susret je bio toliko fatalan da su ubrzo oboje raskinuli tadašnje veze – ona je ostavila dečka, a on trudnu suprugu koja je, razočarana i besna zbog njegovog neverstva, odlučila da abortira, piše HELLO!.

Pročitajte Halit Ergenč i Berguzar Korel - Porodična žrtva zbog zajedničkog posla

Promo

 

Bivšoj ženi, 14 godina mlađoj Gizem Sojsaldi, Halit je tokom brakorazvodne parnice ponudio novčanu nadoknadu od 250.000 lira kako bi se što pre rastali.

- Jela sam ribu na plaži u Foči sa prijateljicom. Halit je tu snimao film “First Love”, bio je sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: “Devojke, Halit Ergenč i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju.

Insistiraju na tome, nisam mogao da im kažem ne.” Ispostavilo se da je Halitu takođe rekao da prijateljica i ja želimo da upoznamo njega – prisetila se Gizem prvog susreta sa Ergenčom.

- Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: “Kako se usuđuješ!”

No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se.

Pročitajte Fanovi serije "Kad lišće pada" oduševljeni, ovo se čekalo 12 godina

Promo

 

U razgovoru za "Hurriye"t Gizem je otkrila da joj je bilo čudno što Halit insistira da se venčaju jer je zbog svog oca oduvek imao strah od braka.

Naime, on se čak pet puta ženio i sa svojim suprugama dobio šestoro dece.

Instagram

 

Ubrzo se ispostavilo da su sumnje bile opravdane – ljubavnoj idili Gizem Sojsaldi i Halita Ergenča došao je kraj kada se glumac na snimanju “Hiljadu i jedne noći” zaljubio u koleginicu Berguzar Korel. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading