Kad lišće pada

Fanovi serije "Kad lišće pada" oduševljeni, ovo se čekalo 12 godina

Autor: Gloria.rs

20.03.2023 21:15

Foto: Kanal D Internationl/Promo Prva

Foto: Kanal D Internationl/Promo Prva

Jedna od najpopularnijih turskih saga "Kad lišče pada" uskoro bi mogla da dobije nove epizode – kompanija Ay Yapim uveliko pregovara sa glumcima oko povratka na setTurska serija „Kad lišće pada”, snimljena po romanu Rešata Nurija Guntekina, jedan je od najpopularnijih projekata sa Bosfora ikada. Snimanje je završeno pre nešto više od 12 godina, a na priču je stavljena tačka posle čak 174 epizode.

Pročitajte Junaci serije "Kako vreme prolazi" - Evo gde su danas Džemile, mali Osman i Mete, baš su se promenili

No, kako tvrde dobro obavešteni izvori, to možda nije bila tačka, već tri tačke! Saga o porodici Tekin bi, naime, mogla dobiti nastavak ove godine pišu Tv Novele. Kako se šuška, čelnici kompanije Ay Yapim već su stupili u kontakt sa glumcima koji su igrali glavne uloge i neki od njih su voljni da se ponovo nađu u koži likova koji su ih proslavili.

Kanal D Internationl/Promo Prva

 

- Nastavak ne bi imao mnogo epizoda i bio bi snimljen za neku od internet platformi. Koliko sam čuo, produkcija planira da vrati čak i Halila Erguna – iako je Ali Riza preminuo na kraju serije, njegov lik bi se pojavljivao u flešbekovima, tako da bi i te kako bio prisutan.

Pročitajte Posle velike ljubavi pokušao je da uništi njenu karijeru - Iznenadićete se gde su danas Gulseren i Džihan

Halil je već potvrdio da bi voleo da bude deo nastavka, a isto važi i za Benu Jildirimlar, koja je glumila Fikret, kao i Fahrije Evdžen, koja je bila Nedžla. Doduše, ona se sad porodila, ali snimanje svakako ne bi počelo pre jeseni, tako da će tada moći da stane pred kamere - kazao je izvor.

Glumci se još uvek nisu oglasili tim povodom, ali nema sumnje da bi nastavak „Lišća” bio pravi bum, tako da držimo palčeve da do njega dođe.

Kanal D Internationl/Promo Prva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading