Halit Ergenč prevario trudnu suprugu, njegovo srce osvojila je atraktivna mlada glumica?! (foto)

Autor:

02.06.2021 13:20

Foto:

Foto:

Berguzar Korel i Halit Ergenc poslednjih meseci nalaze se u fokusu turske javnosti, s obzirom na činjenicu da se konstantno nagađa o njihovom rastanku.



Svoju ljubav ozvaničili su davne 2009. godine, a tokom godina ljubavi dobili su i dva preslatka dečaka. Iako par nije planirao novu prinovu, sudbina je htela drugačije, te popularna glumica koju je domaća publika zavolela u ulozi Šeherzade i njen suprug popularni Sulejman očekuju i treće dete.

 

 

Uprkos konstantnim navodima o krahu njihove ljubavi, čini se da su Korel i Halit srećniji nego ikad, a fotografije koje katkad objave na društevnoj mreži Instagram govore tome u prilog.

Ipak, pojedini mediji rešeni su da popularnom paru ne dozvole mir, te su ponovo došli do informacija da je Berguzar prevario svoju suprug. Hrvatsko izdanje Story-ja čak je došlo do informacije da je turskog glumca navodno zavela mlada atraktivna glumica Tuba Bustun.

Pročitajte i Nepremostiva prepreka - Halit Ergenč i njegova supruga Berguzar Korel se razvode?

- Trenutno su u pregovorima za zajednički projekat, a nakon audicije zajedno su večerali u jednom prestižnom restoranu kada je počela njihova romansa. Halit odavno nije srećan u braku tako da su sva pića bila dovoljna da padnu jedno drugom u zagrljaj. Tuba i on su se videli još nekoliko puta, ali su uvek odgovarali da su sastanci bili poslovne prirode. Ona ga je zavela već nakon prvog zajedničkog snimanja, nije ga bilo teško osvojiti - rekao je naimenovani izvor za turske medije.

Kao i do sada, verujemo da se par neće oglašavati, već će svojim delima demantovati i ove glasine.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading