Kontraverzna Ruskinja Elena Mališeva tvrdi: Gojaznost odnosi nepotrebne ljude s ovog sveta!

Autor:

12.11.2020 14:35

Foto:

Foto:Nažalost, nežniji pol obožava da sam sebi kopa grob viljuškom i kašikom, istakla je Elena!

Kontraverzna Ruskinja Elena Mališeva, fizijatar i autor popularne ruske emisije 'Živeti zdravo' poznata je po oštrom jeziku, jasnom stavu i pomalo možda nepromišljenim izjavama kojima često uvredi publiku. Poslednji put je to uradila pre nekoliko dana, izjavivši pred milionskim auditorijumom da su žene starije od 50 godina suvišne na ovom svetu.

Nakon izuzetno burne reakcije javnosti, Elena je odlučila da pojasni svoj stav:

- Žene same skraćuju svoj životni vek. Žene treba da rađaju, a ne samo da jedu. Nažalost, nežniji pol obožava da sam sebi kopa grob viljuškom i kašikom. - Rekla je Elena, koja je poznati zagovornik vežbanja, pravilne ishrane i optimalne telesne težine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Елена Малышева (@malysheva.live) on Mar 30, 2020 at 8:18am PDT

Voditeljka je javno iskritikovala žene starosti od 55 do 57 godina, jer su po statističkim podacima one uglavnom te koje popunjavaju brojke u grupi najgojaznijih.

- Na kraju sam shvatila da gojaznost odnosi nepotrebne ljude sa ovog sveta. - Kaže Elena aludirajući na to da ako čoveku život nije mio i rado sam sebe truje prekomernom hranom, onda, po njenom mišljenju i ne zaslužuje da živi, prenosi Kurir.

Svetska zdravstvena organizacija upozarava kako veliki broj žena nakon 45. godine upada u problem s kilažom. Elena ohrabruje da se na vreme posvetite pomenutom problemu i ostanete aktivan i 'zdrav' član društva. Sama Elena ima 59 godina i veoma vodi računa o zdravlju i liniji.

Pročitajte i: Pevačica Lijem Rajms ne stidi se svog tela: Mislili su da izmišljam! (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Елена Малышева (@malysheva.live) on Sep 1, 2020 at 3:14am PDT

Šta vi mislite o ovakvom stavu, da li je voditeljka preterala, ili pak postoje osnovi za ovakvom razmišljanje?