Kraljica Leticija

Ima 51 godinu, ali nijednu boru: Kraljica Leticija se kune u ovaj preparat, na botoks ne pomišlja

Autor:

16.12.2023 13:43

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Lice kraljice Leticije blista zahvaljujući ovom preparatu



Kraljica Leticija poznata je po nepogrešivoj eleganciji, a sve što obuče zna da iznese i u svakoj prilici izgleda besprekorno.

Osim garderobe, ona pažljivo bira i kozmetičke proizvode koje svakodnevno koristi, pa nije čudo što lice kraljice Leticije naprosto blista.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Lice kraljice Leticije izgleda neverovatno zahvaljujući organskom preparatu koji još zovu „prirodni botoks“. Ovaj preparat potpuno je prirodan i nema nikakve veze sa botulinskim toksinom koji se uglavnom koristi za zatezanje lica.

Pročitajte Kako da u pedesetim izgledate mladoliko - Iskopirajte stil kraljice Leticije, nema greške

Kako navodi sam brend i kako smo mogli da pročitamo u intervjuu koji je dala Leticijina sestra Telma Ortiz u časopisu „Vida i Estilo“, kraljica koristi biotulin kao aktivni sastojak u svojoj rutini lepote.

Ovo čudotvorno sredstvo koriste i druge poznate ličnosti poput Kejt Midlton, Megan Markl ili Mišel Obame, pa hajde da vidimo o čemu je zapravo reč.

Biotulin je prirodni gel protiv bora kojim se postiže efekat identičan onom koji će vam obezbediti injekcije botoksa. Sve što treba da uradite je da nanesete jednu pumpicu gela na lice i vrat i postići ćete rezultate baš kao pod dejstvom botoksa, a da vas igla nije ni takla.

Efekti su vidljivi posle jednog sata, a mogu da traju ceo dan. Međutim, ako ovaj proizvod koristite svakodnevno trideset dana, dubina vaših bora će se smanjiti, a koža će postati glatka i zategnuta.

Cena jedne bočice je oko šezdeset dolara.

Pročitajte Efekat neverovatan, a cena prava sitnica - Prirodna krema od tri sastojka briše bore sa lica

Ovaj veganski gel bez mirisa briše bore kao od šale, a sadrži tri ključna sastojka: spilantol, ekstrakt crvene trave i hijaluron koji koži obezbeđuje „produženu mladost“.

Imajte na umu da se biotulin nanosi pre drugih preparata za negu, tako da sve ostale kreme i serume ostavite za posle.

Komentari. (2)

Loading
Сеновић

16.12.2023 19:33

Кост и кожа. Анорексија.

LaraCroft

17.12.2023 10:10

Sestro slatka,nemaš ti sekiracije,zato ti je lice takvo.Manite se ćorava posla i "prodaje magle"