Viktorija Bekam

Lice zategnuto, bore nestaju: Lepota Viktorije Bekam zahvaljujući ovom tretmanu biće večna

Autor:

25.04.2023 11:15

Foto: Photo by Craig Barritt/Getty Images for Bergdorf Goodman

Foto: Photo by Craig Barritt/Getty Images for Bergdorf Goodman

Lepota Viktorije Bekam zahvaljujući ovom tretmanu prkosi godinamaViktorija Bekam pre nekoliko dana, 17. aprila, napunila je 49. godina, a o njenoj lepoti dugo se polemiše.

Da li je i šta korigovala na svom licu, kojim tretmanima se podvrgava, kao i kako joj polazi za rukom da nema nijednu boru? 

Pročitajte Ovo je hit komad sezone - Na venčanju su svi gledali u haljinu Viktorije Bekam

Photo by Dominique Charriau Getty Images

 

Odgovore na sva ova pitanja supruga Dejvida Bekama veoma retko daje. Ipak, na njenom profilu na Instagramu osvanuo je video u kom priznaje uz pomoć kog tretmana je njeno lice besprekorno. 

U pitanju je tretman laserom pomoću kog je regenerisala svoju kožu i postigla željenu zategnutost. 

"Puno govorim o nezi kože. Ali nedavno sam bila na laserskom tretmanu s neverovatnim doktorom Gavamijem i primećujem značajnu razliku.

Nakon tog posednjeg tretmana, moja koža nikad nije izgledala tako dobro. Zato sada želim da podelim svoje iskustvo", priznala je Viktorija iz Los Anđelesa.

Pročitajte Ovo je nova Danijela Martinović! Haljinom Viktorije Bekam sve bacila u drugi plan (foto)

U pitanju je napredni tretman laserskog "skin resurfacing".

Zahvat je nehirurški, košta oko 2.500 dolara i njime se uklanja fina, tanka mreža bora na licu. Ovaj tretman pomaže da se "obuzdaju" izražene bore, zateže kožu i ujednačava pigmentaciju, piše gloria.hr.

Pose neinvazivnog tretmana lepota Viktorije Bekam biće večna.

- Ne samo da gledamo kako tretman vraća vreme unazad, već ga sada zaustavljamo. Dakle, doslovno više nećete stariti - poručio je čuveni losanđeleski doktor Gavami koga posećuju sve velike svetske zvezde. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lucija

25.04.2023 20:33

Nemojte nas zezati,izgleda kao da ima alergijsku reakciju ,poslije neke kreme,sva otecena,neprirodno zagladjeno umijetno lice(usta pogotovo).Steta da tako malo ima samopouzdanja u sebe.Jako los primijer mladim dijevojkama i uopce.Nista nema ljepse od prirodnog osmijeha,a ne grimase osmijeha.Uzas sta si radi.

stela

25.04.2023 20:53

To je cista laz ,zena koristi filere ili botox.Zlostavlja samu sebe sa tim spricama i injekcijama.Uzas