Kraljica Leticija

Kako da u pedesetim izgledate mladoliko: Iskopirajte stil kraljice Leticije, nema greške

Autor:

30.10.2023 18:01

Foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Foto: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Čizme kraljice Leticije zgodne za kombinovanje



Kraljica Leticija oduvek je važila za ženu od stila. Njene odevne kombinacije uvek su inspiracija ženama jer svi dobro znaju da ukoliko iskopiraju stil ove trendseterke neće pogrešiti.

Gde god se pojavi ona zaseni svojom pojavom, a onda sledi pitanje gde li je to kupila.

Kada je poslednji put uslikana, u fokusu su bile čizme kraljice Leticije kojima je pokazala kako žena u pedesetim može da izgleda mladoliko.

Chris Jackson/Getty Images

 

Povod da kraljicu vidimo u ovom ležernom izdanju bila je ceremonija dodele nagrada za model grada Asturije. U skladu sa ovim neformalnim susretom sa građanima bio je i autfit španske kraljice, a najviše pažnje privukle su njene čizme.

Pročitajte Najbolje stilizovana kraljica? Leticija još jednom oduševila modne kritičare

Prepoznatljiv elegantan stil bar na kratko zamenila je kežual izdanjem. Udobnost ispred elegancije, bila je njena parola ovog puta, što je i te kako izazvalo pozitivne reakcije. Visoke potpetice zamenila je ravnim čizmama koje retko nosi.

Bajkerske čizme kraljica Leticija iskombinovala je sa uskim crnim pantalonama i šarenim džemperom.

Kraljica Leticija blistala je u trendi nijansama ove jeseni, ali svakako su najviše pažnje privukle njene čizme. Bajkerske čizme praktične su za predstojeće kišovite i hladne mesece, odlično se kombinuju uz najrazličitiju garderobu i svaki stil čine mladalačkim.

Komentari. (0)

Loading