Najbolje stilizovana kraljica? Leticija još jednom oduševila modne kritičare

Autor:

11.10.2021 11:45

Foto:

Foto:

Stil kraljice Leticije oduvek je bio inspiracija ženama širom sveta, pristupačan, a tako prefinjen i elegantan.



Kraljica Leticija (49) od Španije s razlogom spada u grupu najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvora. Sama činjenica da svoje kombinacije ne temelji na skupim komadima, dovoljno govori o njenim modnim sposobnostima. 

Stil kraljice Leticija oduševio modne kritičare

Nedavno, Leticija od Španije prisustvovala je izložbi čuvenog slikara Goje u organizaciji fondacije Beyeler, koja je održana u Bazelu u Švajcarskoj. Svoj 'outfit' kraljica je prilagodila događaju, te se pojavila u elegantnoj pastelno zelenoj kombinaciji. Zatvoreni džemper dugih rukava kombinovala je sa dugačkom uskom suknjom, koja je savršeno istakla njenu perfektnu liniju. Kraljica je takođe ponela salonke, te ručnu torbicu u istoj boji, a klasičnu belu masku nosila je tokom čitave posete, zbog bezbednosnih mera propisanih zbog virusa kovid 19.

Pročitajte i Modni okršaj dveju kraljica - Leticija i Maksima ponele istu haljinu, kojoj bolje pristaje?

Modni kritičari i ovog puta ostali su zatečeni savršeno usklađenim 'outiftom', te načinom na koji je isti kraljica Leticija ponela, a nema sumnje da će pripadnice nežnijeg pola koje se odluče da ponesu ovu kombinaciju doneti pravu odluku.

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading