Dženifer Lopez

Čarobni serum Džej Lo briše godine sa lica: Jeftin je, a veoma delotvoran

Autor:

22.10.2023 16:03

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Izgled Dženifer Lopez uvek se komentariše u superlativu



Godine joj ne mogu ništa. Dženifer Lopez je letos proslavila 54. rođendan, a čini se da nikada nije bila lepša.

O njenoj lepoti i mladolikosti bespredmetno je govoriti, ali ako i vi poželite izgled Dženifer Lopez, verujte, moguće je uz nekoliko jednostavnih trikova i posebno važan serum, koji je čini mlađom nego što jeste.

Photo by Phillip Faraone / Getty Images

 

Muzička zvezda nikada nije krila da je ključ savršenog izgleda i u šestoj deceniji zdrav način života. Naime, ona pazi šta jede, ne puši, svakodnevno trenira, ali nije beznačajno i to šta maže na lice.

Pre izvesnog vremena Dženifer je pokrenula svoju kozmetičku liniju i ponudila mnogo proizvoda za negu kože, među kojima neki imaju i antiejdž efekat, a u jedan se prosto kune.

Izgled Dženifer Lopez savršen je zbog ovog seruma

Reč je o serumu sa njenim potpisom „Jlo Glow“, koji objedinjuje više aktivnih sastojaka koji dokazano čuvaju mladolikost, a nas je zanimalo šta se sve nalazi u njemu.

Photo by Andrew TothGetty Images for Netflix

 

Ukoliko ne možete da priuštite baš ovaj preparat, njegove sastojke možete pronaći i odvojeno i uneti ih u svoju rutinu nege kože. Ovo su čarobni sastojci koji će vas podmladiti: 

  • niacinamid (koji ujednačava ten)
  • fermentisani kompleks (koji kombinuje tri bioaktivne fermentacije da bi vidno učvrstio i posvetleo kožu)
  • peptidi (koji smanjuju fine linije i bore)

Pročitajte Iza širokog osmeha i najlepše haljine krila je tugu - Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka na klimavim nogama posle samo godinu dana

Ono što će vas posebno oduševiti jeste izuzetno povoljna cena. Naime, sve ovo možete pronaći ukupno po ceni manjoj od 2.000 dinara u srpskim prodavnicama. Od sastojaka su tu još skvalan, ulje semena kanabisa, ulje masline, ekstrakt maslinovog lista itd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Izgled Dženifer Lopez je nešto o čemu svaka dama njenih godina mašta. Sama pevačica jednom prilikom je istakla da je ovaj serum značajno poboljšao njenu kožu, a toliko je bogat da ga kombinuje samo sa hidratantnom kremom.

– S noćnom kremom uveče, a s UV faktorom preko dana, on potpuno menja stvari – istakla je pevačica i glumica.

Komentari. (0)

Loading