Dženifer Lopez

Pokazala svoj porodični dom u kojem preovlađuju elegancija i rustični stil

Autor:

31.10.2022 19:00

Foto:

Foto:

Pevačica Dženifer Lopez pokazala porodični dom u Džordžiji



Pevačica i glumica Dženifer Lopez nedavno je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila set fotografija na kojima je pokazala kako izgleda Benov i njen dom u Džordžiji i ko je bio zadužen za uređivanje enterijera, kao i izbor detalja u njemu, pa je tako ispod fotografija u opisu napisala: "Pre 20 godina, moja neverovatno talentovana prijateljica Rejčel Ašvel dekorisala je našu kuću u Savani, Džordžija. Ove godine je preuredila naš dom za venčanje...Shabby Chic je moj omiljeni stil za domove. Srećan ti rođendan, Rejčel", nakon čega su se u nastavku nizali komentari na račun izgleda njihovog zajedničkog doma: "Ova kuća je kao iz filma. Predivna je", "Tako udobno i osvežavajuće", "Fantastično", "Prelepo", "Sve je divno u kući" i mnogi drugi. Dok joj je dizajnerka odgovorila da je uvek čast sarađivati sa Dženifer, kreirajući magičan dom za nju i njenu porodicu.

Instagram screenshot @jlo

 

 

 

Pročitajte Seksipil u šestoj deceniji izgleda lepše nego ikada

 

Nastavljajući da je Dženifer neko ko obraća pažnju na detalje koji čine da sve što radi ima značaj i dušu. Na fotografijama se može videti da u porodičnom domu Aflek vladaju otvorene i svetle boje, koje čine prostor još otvorenijim, sa jednostavnim komadima nameštaja, dok centralno mesto u dnevnom boravku zauzima kamin, Ostatak prostora upotpunjen je unikatnim predmetima, kao što su lampa, ogledalo, stočići. Dok trpezarija odiše velikim prozorima koji gledaju na baštu i zelenilo, sa visećim lusterom, velikim trpezarijskim stolom i retro i rustičnim komodicama. Dok su na stolu oslikane staklene flaše sa prirodnim motivima prirode i životinja.

Instagram screenshot @jlo

 

 

U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet sa omanjom foteljom ispod prozora, dok su podovi i plafoni od drveta, a prozori se i u ovoj prostoriji protežu od poda do plafona. U salonu se nalazi garnitura i fotelja sa drvenim stolom. Ceo ambijent odiše toplinom, jer obiluje prirodnim materijalima, nežnim bojama, lepo uklopljenim detaljima i dezenima dok je prirodna svetlost svuda prisutna.

Instagram screenshot @jlo

 

Instagram screenshot @jlo

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

03.02.2023 21:23

oduzeti visak bogatstva i dati kome je potrebno