Lepota

Novi beauty trend: lepotice i bez šminke

Autor:

13.07.2022 20:30

Foto:

Foto:

Lepota Dženifer Lopez i njenih koleginica: prirodan izgled bez šminke je ponovo u trendu



Lepota Dženifer Lopez i njenih koleginica: prirodan izgled bez šminke je ponovo u trendu.

Poznate lepotice koje na velikom platnu, modnim pistama i šetnjom po crvenom tepihu izgledaju savršeno bez ijedne tačkice, mladeža ili pegice, ne ustručavaju se da budu bez teške šminke u javnosti, prikazujzći svoj prirodan izgled. Sveže kao jutranja rosa, čiste kože i sa osmehom na licu, poznate glumice, manekenke i pevačice, pokazale su svoje lice u krupnom kadru selfi fotografijama bez trunke šminke. Ponosno otkrivajući sitne bore, pegice, mladeže i nesavršenosti, koje svaka žena ima.

Instagram screenshot @jlo

 

 

Pročitajte Nije genetika: Lepota Dženifer Lopez traje zahvaljujući ovome

Instagram screenshot @aliciakeys

 

 

Neke od ličnosti koje se na društvenim mrežama ne retko mogu videti bez šmnike su: Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Selma Hajek, Adel, Ališa Kiz, Lejdi Gaga, Zendaja, Demi Mur, Dženifer Aniston, Gvinet Paltrou, Dru Barimor, Džulijan Mur, Kejti Peri, Hejli Biber i Điđi Hadid su svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazale kožu lica kada se probude, dok su na plaži ili bazenu, kada se umiju ujutru, prikazujući pravu stranu ženske lepote bez šminke, sjaja, profesionalnih šminkera, veštačkih trepavica i ruževa koji povećavaju usne. Ujedno otkrivajući da nijedna od pomenutih ličnosti nije podlegla i poklekla pred trendom trajne šminke i tetoviranja obrva različitim tehnikama i bojama, već da kada se skine sva šminka nakon premijera, snimanja spotova i glamuroznih dešavanja, njihov izgled je 100% prirodan.

Instagram screenshot @adele

 

Instagram screenshot @salmahayek

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Pera Detlic

24.07.2022 10:56

Lako je ovim lepoticama da budu lepe kad imaju novac i kad im je sve na dohvat ruke sta da rade oni sa primanjima od trista evra,kako te zene da odrze lepotu? Mojasupruga ima problem sa borama ispod ociju kreme ne pomazu a za tretmane za botox na nano klinici treba mnogo vise novca.

lucija

11.01.2023 07:53

ma kakva prirodna lepota ni p od lepote ,a i premazane svim mastima i fotosopovima