Vera Vang

Ima 73 godine, a izgleda kao da ima 18: Ovo je tajna večne mladosti Vere Vang

Autor:

22.02.2023 15:50

Foto: (Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

Foto: (Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

Izgled Vere Vang ne prestaje da se komentariše, kao da je popila eliksir mladostiDodela BAFTA nagrada održana je pre tri dana, a poznate ličnosti koje su prošetale crvenim tepihom i dalje su tema u medijima. Jedna od najzapaženijih svakako je bila modna kreatorka Vera Vang čiji je mladalački izgled zaprepastio čitav svet. 

Pročitajte Zaleđena u vremenu - Slavna kretorka ima 73 godine, izgleda kao devojčica, a evo zašto nikada ne skida naočare za sunce

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

Iako ima 73 godine, Vera izgleda gotovo kao tinejdžerka, a svi se pitaju koja je njena tajna? Dizajnerka je nosila svilenu belu haljinu koja je otkrivala njene isklesane trbušnjake i vitku liniju kojom često upola mlađe žene ne mogu da se pohvale. 

Pročitajte Razvela se Vera Vang

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

Jednom prilikom modna kreatorka je otkrila svoju beauty rutinu zahvaljujući kojoj uvek izgleda sveže. Naime, ona obožava kupke, a stalno koristi bebi ulje za hranjenje i umirivanje kože. Druga najvažnija stavka po redu SPF krema sa zaštitnim faktorom 30.

Pročitajte Smeli potez Vere Vang - Da li će mlade voleti venčanice u boji? (foto)

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

A kako joj polazi za rukom da ostane u formi? Vera Vang kombinuje kardio i vežbe snage. Voli da trenira sa tegovima, ali isključivo sa onima od 1 kg , zahvaljujući kojima postiže tonus mišiča, iako kako je sama priznala ne uživa naročito u vežbanju, ali zato uživa u vožnji bicikla kao i u golfu.

U intervjuu za Harpers Bazaar dizajnerka je otkrila da se budi oko osam ujutro, ali da nije baš jutarnja osoba i da joj je potrebno najmanje osam sati sna.

- Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikende onda spavam po 10 sati - ispričala je Vera.

Nakon toga sledi doručak, a dizajnerka je otkrila još neke primere sa svog jelovnika.

Pročitajte Vera Vang, Oskar de la Renta, Markeza - Raskošne kreacije za venčanje iz bajke (foto)

(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

 

- Obično se radi o jogurtu sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom, a ako je nedelja počastim se dimljenim lososom na integralnom hlebu i s gomilom limuna. Nakon toga malo dižem tegove, ne previše, a na to mi ode nekih pet minuta.

Ručak sledi u 12:30, a dizajnerka tvrdi da ga nikad ne preskače.

- Nikad ne preskačem obroke, potrebna mi je hrana za mozak - rekla je, te otkrila šta voli da jede za ručak.

- Volim suši sa smeđim pirinčom i povrćem, brokoli pripremljen na pari s piletinom i pirinčom, salatu od artičoke ili ribu.Pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam prestala da konzumiram sokove. Toga mi se bilo najteže odreći.

Kada je u pitanju večera, Vera se trudi da nikada ne jede nakon 19:30 h.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading