Dženifer Lopez

Zaboravite na bore: Uz trik Dženifer Lopez i vi ćete vratiti sat unazad

Autor: Gloria.rs

26.12.2022 14:19

Foto: Promo

Foto: Promo

Nega Dženifer Lopez oduševiće brojne dameLatino diva Dženifer Lopez sinonim je za lepotu, a njen zanosan izgled ostavlja bez daha iako je zakoračila u šestu deceniju. Čini se da je pevačica zaustavila vreme i da posle decenija na muzičkoj sceni izgleda podjednako atraktivno kao na početku karijere.

Pročitajte Seksipil u šestoj deceniji izgleda lepše nego ikada

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

JLo ne krije da dosta pažnje posvećuje nezi, a bila je toliko velikodušna da sa svojim pratiocima podeli trikove pomoću kojih redovno dobija komplimente. Naime, ona je podelila na koji način i kojim redosledom nanosi različite proizvode, šta preferira kada je u pitanju nega, a šta je za nju veliko ne.

Pročitajte Beauty rutina Dženifer Lopez - 4 jednostavna koraka do besprekornog izgleda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 


Holivudska zvezda otkrila je da kremu za područje oko očiju ne nanosi samo na tu regiju, već i na čelo i područje između obrva, ali takođe da je za lepotu presudan beauty sleep, te tako ona spava ili manje od četiri ili preko sedam sati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

26.01.2023 04:39

Laze ova cim zine.fotoschop i sminkanje ,a da nepricam o kojekakvim estetskim korekturama.Zanima me kako ce izgledati kad prestane manijakalno vijezbati.Bas se radujem ,tome vremenu.