Maja Kokić

Fotografije ne lažu, smršala čak 50 kilograma: Ova zanosna brineta je rođena sestra Ane Kokić

Autor:

14.12.2022 21:09

Foto:

Foto:

Sestra Ane Kokić motivacija je mnogim ženama koje muku muče sa kilogramima i žele da smršajuSestra Ane Kokić velika je motivacija brojnim ženama koje se bore sa viškom kilograma. Iako se ne bavi javnim poslom, Maja Kokić privlači veliku pažnju. Ne krije da je uspela da smrša čak 50 kg i tako u potpunosti promeni lični opis.

Pročitajte Bez trunke šminke - Ana Kokić oduševila prirodnim izdanjem

Instagram

 

Sestra Ane Kokić promenila je životne navike, režim ishrane i redovno krenula sa vežbanjem koje joj omogućava da održava sjajnu liniju.

Ukoliko niste imali priliku da vidite kako je Maja izgledala sa 50 kilograma više, pogledajte fotografije u nastavku.

Pročitajte Godinama je kuburila sa viškom kilograma, a danas... Sofija Rajović druga žena, da li biste je prepoznali? (foto)

Instagram printscreen

 

Osim što je drastično smršala sestra Ane Kokić odlučila je i da promeni i boju kose, pa je postala zanosna brineta. 

Maja i Ana su veoma bliske i svaki slobodan trenutak provode zajedno. 

"E pa sad ovako. Zahvaljujući njoj, ja sam tu. Poželela je sestru, dobila je drugu polovinu. Da joj kida živce, da je nervira bez razloga, da se plače i smeje u isto vreme u nekim lepim i manje lepim trenucima. Moja druga polovina, duša moje duše, najverniji prijatelj, roditelj, sestra, brat, drug. Ona je sve. Moja podrška, moj vetar u leđa, anđeo čuvar, moja životna saputnica! Hvala ti sto si me poželela", Majina je poruka upućena rođenoj sestri Ani.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading