Biljana Tipsarević

Presekla: Biljana smršala 30 kilograma, za ovakav struk i vi ćete jednu namirnicu zaobilaziti u marketu

Autor:

13.12.2022 21:16

Foto:

Foto:

Dijeta Biljane Tipsarević više nije tajna, ovako je poznata kreatorka uspela da skine čak 30 kilograma



Biljana Tipsarević sledeće godine napuniće 40 godina, a na savršenoj liniji zavide joj upola mlađe devojke. Iako je rodila dvoje dece, poznata kreatorka nema ni gram viška, mada se tokom druge trudnoće ugojila čak trideset kilograma. Zbog svega toga dijeta Biljane Tipsarević postala je pravi hit. 

Pročitajte Osvaja svet svojim kreacijama - Biljana Tipsarević stigla je i do Bolivuda

ATA Images

 

- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih "tajnih zadovoljstava" zarad vitke linije, a moj "slatki greh" su peciva i "hlebaste" stvari - otkrila je svojevremeno Biljana i tako izbacivši ugljene hidrate iz ishrane dovela linuju do perfekcije.

Dijeta Biljane Tipsarević naizgled je jednostavna, ali čini čuda. Biljana je jednom prilikom za "Story" otkrila i kako izgleda njen dnevni plan ishrane.

Pročitajte Sve pršti od luksuza - Biljana Tipsarević poslavila rođendan na moru

ATA Images

 

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading