Sofija Rajović

Godinama je kuburila sa viškom kilograma, a danas... Sofija Rajović je druga žena, da li biste je prepoznali? (foto)

Autor:

14.12.2022 09:56

Foto:

Foto:

Sofija Rajović smršala, danas izgleda sasvim drugačije



Glumica Sofija Rajović dugi niz godina vodila je bitku sa viškom kilograma. Uprkos svim naporima da izvaja vitku figuru, nikako nije mogla da dosegne zamišljenu cifru na vagi, a činjenica da ima zdravstveni problem otežavala joj je da dosegne željeni cilj. 

Pročitajte: Sofija Rajović napunila 33 godine - Evo šta je glumica poželela sebi za rođendan! (foto)

Aleksandra Pešić

 

U početku nije znala da boluje od insulinske rezistencije, ali kao znak za uzbunu shvatila je kada se za tri nedelje ugojila čak 10 kilograma, a da pritom nije mnogo jela. To je bio trenutak kada je lepa glumica potpuno promenila ishranu, u životni ritam uvrstila šetnje i adekvatne lekove.

- Preveliki sam hedonista da bih mogla zauvek da se odreknem nekih stvari, pa zato mesec, dva vodim računa, pa onda prekršim. Želja mi je da se probudim ujutru i pomislim: „Šta bih mogla danas da obučem?" ili „Kako da se našminkam?", kao svaka normalna žena, a ne da kažem: ,,Gde danas da ručam?” Eto, moj život se bazira na tom pitanju: „Dobro jutro. Gde ću da ručam danas?" Ipak, pomoću lekova, šetnje i promena u ishrani, uspela sam - ispričala je Sofija jednom prilikom, a zahvaljujući tome, danas izgleda ovako.

Instagram

 

Bravo Sofija!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

26.01.2023 04:28

Sad kuburi sa mrsavocom.