Bojana Stefanović: Diskretna šminka i jarki lak za nokte za savršeno leto

Autor:

13.06.2019 20:05

Foto:

Foto:



Dramska umetnica ne mora da brine o vitkoj figuri, naprotiv - želela bi da ima koji kilogram više, trenutno je zadovoljna paž frizurom i riđom bojom kose, voli ajlajner i stil pedesetih i veruje da su higijena i nega suština lepote

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана 7. Јун 2019. у 7:32 PDT

Dugi paž
Od tinejdžerskog doba imala sam dugu kosu i prosto mi je dosadila, pa sam se pre desetak godina ošišala na kraći paž. Posle sam uvidela da je nešto duža varijanta praktičnija, jer mogu i da pokupim kosu. Pre dve godine ofarbala sam se u riđu nijansu koju sam odabrala sa svojom frizerkom i prijateljicom Jelenom. Svima se dopala promena i ja za sada ne planiram ništa tu da menjam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана 23. Апр 2019. у 11:54 PDT

Bojana Stefanović: Nedostaje mi više vremena za porodicu, prijatelje i “prčkanje” po kuhinji

Nastavak teksta prošitajte na sledećoj strani...

Lepota kroz epohe
Najviše mi se dopada stil pedesetih, pogotovo kada je šminka u pitanju. Volim tanko izvučenu liniju ajlajnerom, crveni ruž, duge trepavice i svetlije boje senki. To je stil u kojem do izražaja dolaze ženstvenost, diskretni seksepil i prefinjenost. Sviđa mi se i smokey eyes način šminkanja, ali mislim da mi ne pristaje, da nemam oblik očiju pogodan za njega.

Bojana Stefanović: I bog stvori ekspres lonac

Na sceni
Sreća je da u većini uloga imam mejkap koji nije napadan. Jedino mi u predstavi “Dama s kamelijama”, gde igram kurtizanu, stavljaju jaku šminku, ali uz kostim i sve drugo na sceni ona deluje odlično. Privatno se nikada ne bih tako našminkala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана 13. Феб 2019. у 1:05 PST

Ruke i stopala
Redovno odlazim kod manikira i pedikira. Tokom pozorišne sezone izbegavam lakove jakih boja jer ne mogu da ih imam na sceni, ali leti dam sebi oduška i mažem jarke tonove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана 19. Јан 2019. у 3:15 PST

Bojana Stefanović: I glumica i super kuvarica

Figura
Ne volim kada mi neko kaže da sam smršala, mada je to za većinu kompliment. Imam istu kilažu od svoje 27. godine i mislim da bi mi lepo stajalo da dobijem nekoliko kilograma, ali moj metabolizam je takav da ne mogu da se ugojim. Tonus mišića održavam plesom i vožnjom bicikla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана 28. Јул 2018. у 6:10 PDT

Savet za kćerku
Kćerki bih savetovala da uvek ima na umu da su osnov lepote higijena i nega. Ako toga nema, nikakva šminka ne može da pomogne. Najbolji primer za to su Italijanke, koje umeju da na svom licu diskretno istaknu autentičnu lepotu birajući ono što najbolje pristaje njihovim crtama, a ne ono što nalažu trendovi.