Bojana Odavić Lilić: Dnevnik traži minimalan mejkap

Autor:

01.08.2019 14:48

Foto:

Foto:



TV voditeljka kosu neguje maskom sa ljutim papričicama i čajem od koprive, svežinu kože lica održava aktivnim kiseonikom, na poslu ima minimalnu šminku, a privatno je uopšte ne koristi

Šminka
Televizijska šminka je uvek zahtevna, ali ono što sam ja naučila kroz rad sa profesionalcima u svom poslu jeste da dnevnik traži minimalan mejkap. Samo da dopuni sliku, nikako da odvuče pažnju sa suštine. Privatno se nikad ne šminkam, a koristim proizvode za bebe kojima čistim i hidriram kožu.

Lice
Nisam pravila greške zato što je moja svakodnevna nega uvek ista - obavezno je da lice i kosa budu čisti i za te potrebe upotrebljavam prirodne preparate. Nisam pristalica dermatoloških i kozmetičkih tretmana, ali imam i malo sreće, mislim da je moj dalmatinski gen zaslužan što nikad nisam iskusila neke posebne probleme sa kožom. Desi se da mi u nekom periodu kosa bude suva, i to rešavam čajem od koprive i maskom sa ljutom papričicom, dok svežinu lica održavam aktivnim kiseonikom i osmehom, a san je zadužen za sve ostalo.

Kosa

Duga kosa je ukras svake žene. Leti je nosim raspuštenu i štedim je od feniranja i sušenja koje trpi kad sam na poslu. Ponekad je pokupim u punđu šarenom maramom. Već dugo sam plavuša i najbolje se tako osećam. Sem omiljenim čajem od koprive, kosu negujem i kokosovim uljem, redovno skraćujem krajeve i trudim se da je tretiram što manje

Lepota
Lepota je osećaj. Oni koje volim i čije mišljenje mi znači znaju da je dovoljan i njihov pogled da budem srećna i zadovoljna sobom. Dopadaju mi se žene koje imaju lični pečat, koje ne podležu trendovima i ne uklapaju se u masu istih. Moje drugarice su baš takve.

Savet

Nasmejana žena je lepa žena. Trudim se da svaki dan pronađem razlog za osmeh i slušam svoje telo.