Lepa Lukić u suzama: Pevačica otkrila tajnu koju su samo ona i Marinko Rokvić znali

Autor:

08.11.2021 18:00

Foto:

Foto:

Lepa Lukić suze nije mogla da obuzda nakon saznanja da je njen kolega i prijatelj Marinko Rokvić preminuo.



Još jedan veliki čovek i izuzetno talentovan pevač napustio nas je nedavno. Velika tuga zavladala je scenom, a potresne oproštajne poruke preplavile su javnost, no nekima je Marinkov odlazak pao teže nego ostalima.

Lepa Lukić suze nije mogla da sakrije

Naime, njegova koleginica Lepa Lukić jedna je od onih koja nije mogla da obuzda emocije nakon saznanja o marinkovoj smrti. Pevačica se potpuno slomila tokom gostovanja u emisiji 'Novo jutro' kada se pokrenula tema o pokojnom pevaču, te u jednom trenutku nije mogla da sakrije suze.

Pročitajte i Lepa Lukić oplela po mlađim koleginicama: Muzika se više gleda nego sluša!

- Dva dana pre sma ga gledala na televiziji i sad ga nema... On je izuzetan pevač... Šta je ovo da odlaze tako brzo ljudi? Stekao je za sebe i za porodicu i sad je trebalo da uživa. Mnogo je rano otišao. Šta je u 21. veku 68 godina. Poznajem mu porodicu, Nikola i Marko su lepo vaspitana deca - kroz suze je ispričala Lepa, nakon čega je otkrila dugo čuvanu tajnu za koju su znali samo ona i Marinko, a tiče se viceva koje Lepa često prepričava u emisijima.

- Marinko je bio izuzetno duhovit, a ja dosta njegovih viceva pričam na televiziji. Imao je izuzetno dobre viceve. Šokirana sam bila kada sam čula da je bio bolestan, nije dugo to trajalo... Šta ćeš život ide dalje... Ja sam emotivna i ne mogu da zamislim da Marinka nema - zaključila je Lepa Lukić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading