Lepa Lukić se revakcinisala: Ne izlažem se riziku!

Autor: Gloria.rs

06.04.2021 17:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pevačica Lepa Lukić život za vreme pandemije provodi mirno, bez žalbe, ali ne odustajući od sitnih zadovoljstavaLepa Lukić (81) primila je obe doze vakcine protiv covida 19 i kaže da od izbijanja pandemije nije dodatnu pažnju usmerila na brigu o zdravlju, ali da se, kako bi se zaštitila, pridržava svih propisanih mera.

Pročitajte i Lepu Lukić savladale emocije - Sakrijem se u kupatilo, isplačem se, ispraznim se!

 

 

- Poštujem sve propisane mere, ne idem po kafićima i kafanama i ne izlažem se riziku. Nisam to radila ni pre pandemije - objasnila je pevačica za naš portal, dodajući da se njena svakodnevnica nije mnogo promenila.

- Dobro se osećam, vreme uglavnom provodim kod kuće, odem do prodavnice, apoteke, do kozmetičkog salona, na tretmane. S vremena na vreme gostujem na nekoj televiziji- tvrdi Lepa.

Pročitajte i Lepa Lukić oštra na rečima, ne štedi ni starije, ni mlađe kolege

Ata Images

 

Mnoge njene kolege muzičari, žale se na nedostatak kontakta sa publikom, a Lepa nije jedna od njih, jer kako kaže, koncerte ne održava već dugo.

- Ja nisam preterano putovala ni nastupala ni ranije pre korone da bi mi nedostajala publika nesto naročito. Ja sam gostovala po Kanadi, ponekad bih skoknula do Amerike, jer ja imam njihov pasoš - otkrila je ona za "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading