Ostala sam samo ja: Lepa Lukić o smrti Tozovca i Cuneta

Autor:

24.05.2021 15:00

Foto:

Foto:

Lepa Lukić teško podnosi gubitak najmilijih kolega sa kojima je decenijama nastupala i putovala. Ipak, ona je svesna neminovnosti, pa se trudi da svoj život vodi normalno i da svakodnevnicu ispunjava stvarima koje su joj bitne



Smrt Predraga Živkovića Tozovca ostavila je bolan trag na Lepu Lukić (81). Iako veruje da je smrt neminovonost, posebno kad se prevali 80. godina, teško se miri s činjenicom da je ostala bez mnogih prijatelja i kolega.

Pročitajte i Tragična sudbina Lepe Lukić - Neostvarena želja koja još uvek boli!

Boško Karanović

 

 - U mom srcu bio je i ostao veliki čovek i umetnik. Setim ga se često. U snove mi ne dolazi, ali je tu u mojim mislima. Pozovem onda njegovu suprugu Emiliju  da se ispričamo. Drago joj da se čujemo.  Tozovac i ja smo decenijama zajedno nastupali, odlazili na turneje širom sveta koje su trajale  po četiri - pet meseci. Sa nama su često bili i Predrag Cune Gojković i Usnija Redžepova. Ostala sam samo ja. Njih troje više nema.

Takođe prihvata životnu realnost i neminovnost odlaska zauvek koji svakoga čeka.

Pročitajte i Lepa Lukić oštra na rečima, ne štedi ni starije, ni mlađe kolege

Ata Images

 

- Što smo stariji sve je normalnije da očekujemo kraj i svoj i ljudi oko nas koji imaju neke godine. Žao mi je zbog odlaska dragih kolega. Tozovac je bio bolestan i kraj je bio očekivan ali isto tako život mora da ide dalje i da čovek nađe mir i radost u sećanju koje ima.

Kraljica naše izvorne pesme nedavno je napunila 81. godinu, ali dobro se drži i ima planove za budućnost, čak i da putuje u Kanadu čiji je državljanin.

Pročitajte i Lepu Lukić savladale emocije - Sakrijem se u kupatilo, isplačem se, ispraznim se!

Ata Images

 

- Živim kao i pre. Korona je unela mnoga ograničenja, ali ja i sada redovno odlazim kod manikira, pedikiria i frizera. Prošetam i do pijace.  U banje ne volim da idem, to mi je dosadno. Planiram da čim se steknu uslovi otputujem za Kanadu. Moja je obaveza da idem tamo na svakih šest meseci jer sam njihov državljanin. U avgustu će da budu dve godine kako nisam bila tamo, ali to zbog korone tamošnji zakoni pravdaju - objašnjava Lepa Lukić.

Komentari. (0)

Loading