Hvala ti majko: Nežna i emotivna posveta Nikole Rokvića

Autor:

17.10.2021 16:20

Foto:

Foto:

Nikola Rokvić porodica je oduvek mnogo značila popularnom pevaču, a ovom objavom na svom Instagram profilu Rokvić je to i dokazao.



Porodica kao stub svega, činjenica je kojom se popularni pevač Nikola Rokvić (36) vodi od kada se u javnosti pojavio pre puno godina. Mnogo puta do sada popularni pevač isticao je koliko mu je podrška njegove porodice bitne, zbog čega i ne čudi emotivna objava posvećena njegovoj majci koja je danas osvanula na njegovom Instagram profilu.

Naime, Nikola Rokvić obeležio je divan dan svoje mame nizom porodičnih fotki, te emotivnim rečima ispod objave kojima je još jednom pokazao koliko mu je ličnost kakva je majka bitna u životu.

Pročitajte i Baš boli: Uz ovu pesmu Nikola Rokvić se oprostio od Marka Živića

- Hvala ti majko na ljubavi, radosti, veri i nadi! Hvala ti majko na vaspitanju, hvala ti na svemu što si od sebe uskratila da bi nama dala! Hvala ti što si naš heroj ljubavi i milosti! Hvala ti što si jaka! Da nam živiš još toliko! - poručio je Rokvić ispod pomenute fotke.

Nikola Rokvić porodica na plećima majka Slavice

Marinko je uspešan pevač s brojnim hitovima, a sinovi Nikola i Marko odlučno koračaju očevim stopama. A kao što to obično biva, iza ova tri uspešna muškarca stoji žena - supruga i majka Slavica. O njoj je svojevremeno govorio Nikola, koji je u emisiji 'Premijera' biranim rečima opisao uticaj majke na njegov i život njegovog brata.

- Mama je neverovatna žena, naš oslonac, posvetila se nama, meni i Marku, nije ni radila, posvetila se kući i nama i stvarno smo joj zahvalni zbog svega što nam je pružila - ispričao je pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading