Svadba na pomolu: Nikola Rokvić i Bojana Barović izenadili sve ovim rečima

Autor:

03.10.2021 20:00

Foto:

Foto:

Svadba Nikole Rokvića i Bojane Barović tema je domaćih medija već duže vreme, a šta o tome kažu supružnici.



Njihova ljubav jedna je od najskladnijih na domaćoj sceni. Nakon što su se Nikola Rokvić i Bojana Barović ostvarili u ulozi roditelja odlučili su da se venčaju, međutim svadba je tada izostala.

- Planirali smo da ove godine organizujemo veliku svadbu, ali pošto sam ostala u drugom stanju, veselje smo odložili za narednu godinu. Ipak, pre dolaska bebe na svet želeli smo da se venčamo u crkvi - rekla je svojevremeno Bojana za Hello, no najavljena svadba do danas nije se realizovala.

 

 

Šta se krije iza odluke da organizaciju velikog veselja odlože na neodređeno za sada nije poznato, međutim čini se da supružnici nisu zaboravili na svadbu, te su poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram ponovo pokrenuli priče o istoj.

Prvo je Bojana na svom Instagramu storiju upitala obožavaoce šta misle o toj ideji, a pošto je velika većina potvrdno odgovorila na pitanje: Da li da naprave svadbu - na pomenuti stori odgovorio je i Nikola Rokvić poručivši:

Pročitajte i Nećete ga prepoznati: Nikola Rokvić objavio fotku staru dve decenije

Instagram screenshot

 

- Hoćeš 2022? Ja sam za! - poručio je pevač, te u narednom storiju odlučio da pojasni situaciju brojnim obožavaocima: - Da ne bude zabune, mi smo se uzeli pred Bogom 2016. Pred narodom nikako da prelomimo - napisao je Nikola.

Da li će se njihova želja o velikoj svadbi ostvariti, videćemo u narednom periodu, no nema sumnje da bi to bilo slavlje koje bi obeležilo godinu u kojoj bi se održalo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading