'Svađa' u porodici: Nikola Rokvić isprovocirao suprugu Bojanu Barović, njen odgovor će vas iznenaditi

Autor:

25.09.2021 16:45

Foto:

Foto:

Nikola Rokvić i Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a ova situacija iz njihovog doma jasno pokazuje kakav je njihov odnos.



Mnogo puta do sada diskutovalo se o 'tajni uspešnog braka', međutim niko nije imao konkretan odgovor na pitanje koje se vrlo često postavlja. Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović jedan su od najskladnijih parova na sceni, svoj život žive bez skandala uživajući u 'malim' stvarima. Možda pomenuti par nema konkretan odgovor na pitanje pomenuto na početku teksta, no čini se da im odlično ide, te njih dvoje mogu poslužiti kao savršen primer uspešnog braka o kome mnogi maštaju.

Miloš Nadaždin

 

Osnova za malopređašnju tvrdnju ima mnogo, a jedan od njih jesu i konstantni snimci koje Nikola objavljuje na svom Instagram profilu. Reč je o kraktim videima kojima pevač pokazuje kako izgleda njegov svakodnevni život, interesantne situacije i 'svađe' koje se dešavaju u kući porodice Rokvić.

Pročitajte i Bojana Barović i Nikola Rokvić: Vreme nežnosti i dobrote

Upravo jedan takav snimak objavio je nedavno, kada je odlučio da se našali sa svojom suprugom. Naime, dok je Bojana pokušavala da snimi reklamu, Nikola je davao sve od sebe kako bi je omeo u snimanju iste, a čini se da je u svojim namerama uspeo.

- Ne možeš to da mi radiš svaki put! Taman sam sad lepo rekla, ne možeš to da mi radiš - vikala je Bojana, pomalo uznemirena, no Nikola je supruzi odmah uputio izvinjenje, nakon čega je ugasio kameru.

Pročitajte i Nikola Rokvić nakon dve decenije ponovo u njenom zagrljaju!

Šta se nakon toga dešavalo možemo samo da pretpostavimo, no male su šanse da je ova šala Nikole Rokvića zaista naljutila Bojanu, te nema sumnje da su se, kada je kamera ugašena, supružnici zajedno smejali ovoj situaciji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading