Zala Đurić

Od oca nasledila talenat, a od majke iskonsku lepotu: Upoznajte Zalu, stariju ćerku Branka Đurića (foto)

Autor:

07.05.2024 19:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ćerka Branka Đurića prava je lepotica



Ćerka Branka Đurića, poznatog glumca, reditelja i muzičara, stasala je u pravu lepoticu, ima specifičan stil, a priča o njenom imenu veoma je zanimljiva.

Obala Art Centar

 

Naime, ćerka Branka Đurića i Tanje Ribič rođena je 28. septembra 1996. godine u Ljubljani, a ime je dobila po jogurtu koji je u to vreme bio veoma popularan. 

Pročitajte Tata Đuro presrećan, mlađa ćerka proslavila punoletstvo

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete.

Tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao "Zala" i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati.

Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu - otkrila je svojevremeno Zalina majka

Pročitajte Veliki uspeh - HBO snima seriju po scenariju Branka Đurića Đure

Iako je ćerka Branka Đurića završila glumu, ona se oprobala i u muzičkim vodama. Godine 2020. predstavila je singl „Balance“, za koji je tekst pisala sama, a oko spota joj je pomogao i otac.

- Ja sam smislila veći deo scenarija za video-spot, ali mi je nedostajalo ono nešto, da sve poveže. Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila mu ideju za spot i kako mi nešto nedostaje.

Čim sam završila sa svojim monologom, tata je našao rešenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela - ispričala je tada Zala za „Azru“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

 

Zala i Branko imaju odnos pun poverenja i ljubavi, a da je zaista tatina ćerka pokazuje i činjenica da njegovo mišljenje najviše uvažava. 

Pročitajte Branko Đurić Đuro o druženju s holivudskim zvezdama

- Uvek mi je dopuštao da radim šta želim dok to radim sa ljubavlju u srcu.

Ali on nesvesno utiče na moje odluke jer ga beskrajno volim i poštujem, pa kada ne znam kako bih reagovala u nekoj situaciji, pomislim „kako bi to uradio moj tata“ - zaključila je.

Komentari. (0)

Loading