Ognjen i Mina

Započeli zajednički život, Ognjen priznaje: Vidim sebe ponovo kao oženjenog čoveka

Autor:

11.04.2023 10:28

Foto:

Foto:

Devojka Ognjena Amidžića se uselila u njegov stan, svi najavljuju venčanje, voditelju bi to bio treći brak



Juče je kao bomba odjeknula vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen i to u koleginicu Minu Naumović, skoro 20 godina mlađom.

Mina Naumović je novinarka, a u njegovoj emisiji "Amidži šou" vodi segment "Pazi, Mina". Ona je inače, kako je Kurir saznao, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Pročitajte Tačno je, u vezi smo - Ognjen Amidžić potvrdio romansu sa koleginicom, ova fatalna brineta mu je ukrala srce (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Spekuliše se da se već uselila kod njega, a par navodno izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima.

Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, kako je pisao "Stori", dok je Ognjen Amidžić nedavno govorio da od partnerki traži mnogo.

- Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve - rekao je malo pre stupanja u vezu sa Neumovićevom, dok ne krije da jedva čeka da opet stane na "ludi kamen".

Pročitajte Upoznajte Maju - Rođena sestra Ognjena Amidžića je magistar, mlađa je dve godine i lepa je kao lutka

ATA Images

 

- Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - naveo je tad za Blic.

Ognjen je, podsetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom lepšom polovinom.

Amidžić je, inače, potvrdio za "Republiku" da je u vezi sa Minom Naumović.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Ognjen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading