Rada Manojlović

Pomirenje? Rada Manojlović ogolila dušu: Nedostaje mi moj Milan, sve je kao prvog dana

Autor:

15.04.2024 20:48

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću ima samo lepe reči



Rada Manojlović o Milanu Stankoviću uvek je imala samo lepe reči, a nije tajna da su nakon što je njihova ljubav završena ostali u odličnim odnosima.

Poslednjih nekoliko godina pevač se povukao sa javne scene i okrenuo se monaškom načinu života, što Rada nikako ne može da prihvati jer su sve ređi trenuci kada se sreću.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gostujući u emisiji „Divan šou” pevačica je progovorila o poslednjem susretu sa Stankovićem, istakavši da je bio veoma emotivan.

Nikada Rada nije krila da je protiv Milanove ideje da se povuče sa estrade, ali da mu je to očigledno bilo neophodno kako bi se psihički resetovao.

Rada Manojlović o Milanu Stankoviću otkrila nove detalje

Ipak, u poslednje vreme, kad god može, vrši pritisak na njega da ponovo ode u studio, snimi pesmu i obraduje publiku koja željno iščekuje njegov povratak.

- Susret je bio emotivan. Nedostaje mi taj Milan, on ne snima emisije pa nemamo taj fluid na sceni ali smo drugari kao prvog dana. 

Toliko sam dosadna da se bojim da će me blokirati svuda, ali ne mogu da dopustim da se on ne vrati na scenu. 

Pročitajte Na sestrin rođendan Rada Manojlović podelila divne vesti, ovo smo dugo čekali (video)

On je čovek krajnosti, ili su sve kamere na njemu i na svim naslovnim stranama je ili je okrenut Bogu i potpuno povučen.

Tako je Rada Manojlović o Milanu Stankoviću otkrila nove zanimljive detalje te su njegovi fanovi odmah pomislili da je upravo ovim ona najavila njegov veliki povratak.

Da li će do toga uskoro doći, ostaje nam da vidimo.

Komentari. (0)

Loading