Rada Manojlović

Udaje se Rada Manojlović? On je gospodin pravi, vreme mi je za brak i porodicu

Autor:

05.03.2024 14:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Rade Manojlović poslednjih dana je jedna od najkomentarisanijih tema u medijima



Ljubavni život Rade Manojlović poslednjih dana ne prestaje da se komentariše od kada je pevačica uslikana sa nepoznatim muškarcem u automobilu.

Od kada je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem nije želela da komentariše da li se u njenom životu pojavio gospodin pravi. Ipak izgleda da je tome došao kraj.

M.M./ATAImages

 

Iako nije želela da potvrdi vezu sa markantnim dasom, muzička zvezda je za domaće medije progovorila o ljubavi i novom partneru, te da je spremna za brak i decu.

- Trenutno nisam, ali mislim da, kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da sama provedem život, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu.

Ljubavni život Rade Manojlović bio je turbulentan

- Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu da zagrlim svoje pesme. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da ih podeliš, čemu sve?

Antonio Anhel / Ata images

 

- Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi nedostaju porodica i ljubav.

Pročitajte Posle Milana i Harisa, Rada konačno uhvaćena sa jačom polovinom, pali poljupci i zagrljaji, evo ko je on

- Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: "Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe."

Očigledno fantaziram... Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama.

Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi - rekla je pevačica Rada Manojlović i otkrila da je njen ljubavni život  za sada bez većih promena, prenosi "Informer".

 

Komentari. (0)

Loading