Rada Manojlović

Skromna kuća na kraju sela: Ovde je odrasla Rada Manojlović, jedan detalj će vas rasplakati (foto)

Autor:

04.08.2023 21:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuća Rade Manojlović u Četerežu ne prestaje da se komentariše



Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica Rada Manojlović kročila je davne 2007. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju "Zvezde Granda".

Pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa, tako i interesantnom pojavom, stavom i energijom. 

Ata Images

 

Kao jedna od najtraženijih mladih pevačica, ona je mukotrpnim radom nedavno uspela sebi da obezbedi luksuzan stan u Beogradu. 

Pročitajte Neko sa 25, a neko sa 37 godina - Rada Manojlović oduševila vestima, bilo je i vreme

Svojih korena se, ipak, nikada nije stidela te je svima poznato da se kuća Rade Manojlović u kojoj je odrasla nalazi u Četerežu u opštini Žabari. 

Radin otac bavio se poljoprivredom, a pevačica koja je uvek isticala da je period koji je provela na selu jedan od najlepših, nije se libila da mu pripomogne u održavanju domaćinstva.

Pročitajte Izgubila je sa samo 10 godina - Najemotivnija fotografija majke Rade Manojlović

Ekipa emisije „Metar moga sela” posetila je selo Četereže, te smo dobili priliku da vidimo kako izgleda kuća Rade Manojlović. 

- Ona je odrasla u ovoj drugoj kući, a ovde su moji baba i deda.. I ja sam odrastao u ovoj prvoj kući - rekao je Radin otac i pokazao na trošnu kuću pored koje se sada nalazi moderna dvospratnica koju je pevačica sama uredila.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

- Ja nisam u Beogradu i ne idem sa njom na nastupe da znam kako je i šta je. Ja imam malu penziju, normalno je da mi deca pomažu. Ali navikao sam da radim i to je to - dodao je gospodin Manojlović. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading