Rada Manojlović

Potresna ispovest Rade Manojlović: Pre nego što joj je majka preminula rekla sam joj...

Autor:

06.03.2023 15:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Rade Manojlović izgubila je bitku sa opakom bolešću, a pevačica se njene smrti i dalje seća sa knedlom u grlu



Život Rade Manojlović nije bio nimalo lak. Poznato je da je pevačica živela izuzetno skromno i da je već u devetnaestoj godini ostala bez majke. Prilikom gostovanja u emisiji "Na terapiji" kod Slavice Đukić Dejanović, pevačica je otvorila dušu, te otkrila detalje svog teškog detinjstva, kao i o najtežem trenutku u životu kada je izgubila majku.

Pročitajte Neko sa 25, a neko sa 37 godina - Rada Manojlović oduševila vestima, bilo je i vreme

ATA Images

 

Rada nikada neće zaboraviti trenutak kada je držala majku za ruku i seća se reči kojima je ona bodrila, kao i suočavanju sa tim da joj mama boluje od opake bolesti.

- Nikada nisam verovala u te prognoze, ali moram da vam kažem, oni kada su rekli da će živeti još mesec dana, 30 dana je još živela - rekla je pevačica.

Pročitajte Krv na sve strane - Pevačica zadobila teške povrede

Mirko Tabašević

 

- Ja sam sa njom bila do samog kraja, ja sam nju držala za ruku. Sećam se, veče pre nego što je vodimo u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: "Zašto plačeš?", a ja kažem: "Zato što nisam provela više vremena sa tobom" - prisetila se Rada, koja nije mogla da zadrži suze.

Najteže trenutke u životu prebrodila je zahvaljujući ocu i sestri sa kojom je i danas nerazdvojna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading