Sofija Vergara

Sofija Vergara priznala ljubav sa najzgodnijim hirurgom, fotografija raznežila svakog

Autor:

15.04.2024 16:54

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images Via Guliver

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images Via Guliver

Novi dečko Sofije Vergare više nije tajna, glumica je sve priznala



Od kada se prethodnog leta razvela od Džoa Manganijela, Sofija Vergara se po pitanju ljubavnog života nije oglašavala.

Ubrzo su počele spekulacije da je novi dečko Sofije Vergare zgodni doktor Džastin Saliman jer su ih paparaci nekoliko puta uhvatili zajedno, ali ona to nije potvrdila. Do sada.

Cindy Ord/Getty Images

 

Ispostavilo se da su tvrdnje tačne i da model već neko vreme uživa u ljubavi sa hirurgom, a ona je to sada i potvrdila u javnosti.

Naime, Sofija je na društvenim mrežama podelila fotografiju, koju je pratio interesantan tekst protkan najemotivnijim rečima.

Novi dečko Sofije Vergare veoma je zgodan

Kako je i sama istakla, nije se nadala će joj se ljubav ponovo tako brzo dogoditi ipak nije želela da se odupire osećaju kada je ugledala zgodnog lekara.

- Ako ikada budete imali operaciju kolena, nađite sebi zgodnog doktora koji će spavati sa vama te noći. Volim te - napisala je ona uz fotografiju zgodnog Džastina.

Pročitajte Ni godinu dana od razvoda sa Vergarom, ženi se Džo Manganijelo, beba na putu?

Sofija je nedavno imala operaciju kolena i tom prilikom srela je hirurga, koji nije samo uradio sve da njeno koleno ponovo bude kao novo, već joj je pružio pažnju koja joj je u tom trenutku bila preko potrebna.

Instagram

 

Cele noći nakon operacije novi dečko Sofije Vergare bio je pored nje. Tada se rodila ljubav, koju ona nije želela da krije već je otkrila celom svetu da se ponovo zaljubila.

Komentari. (0)

Loading