Vjera Mujović

Vjera Mujović se razvela u tajnosti, sada ljubi ovog poznatog gospodina, baš su par

Autor:

11.04.2024 10:29

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Razvela se Vjera Mujović u tajnosti, a sada je otkriveno ko je njen novi partner



Razvela se Vjera Mujović - vest je koja je mnoge iznenadila s obzirom na to da je delovalo da glumica uživa u ljubavi sa uglednim nemačkim lekarom Štefanom Prajsom.

Dramska umetnica je u najstrožoj tajnosti stavila tačku na šestogodišnji brak, a kako prenose domaći mediji krah ljubavi desio se pre nešto više od dve godine.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vest o razlazu iznenadila je i njihove najmilije, s obzirom da ništa nije ukazivalo na to da u njihovom braku nešto ne štima.

Ipak, kako je glumica otkrila najbližim prijateljima, sa bivšim suprugom rastala se u miru i prijateljskim odnosima, što se moglo i videti 2022. godine kada je u šest meseci ostala bez oba roditelja.

Razvela se Vjera Mujović, ko je čovek koji joj je vratio veru u ljubav?

Baš tada najveća podrška bio joj je Štefan, te ni tada niko nije mogao da zaključi da je njihovoj ljubavi došao kraj.

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Štefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta, „povukla je nogu“.

Boško Karanović

 

- Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je za Alo! glumičin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Sagovornik za pomenuti medij istakao je da je, posle ogromne tuge zbog gubitka najdražih, Vjera upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

Pročitajte Ugledni doktor i naučnik - Ovo je muž Vjere Mujović

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke.

Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade.

youtube printscreen

 

- Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor.

Miloš je bio u braku s njenom koleginicom Danijelom Kuzmanović. Ono što je dodatno zanimljivo je da i Vjera i Danijela igraju u Narodnom pozorištu u Beogradu. 

Razvela se Vjera Mujović, a sada je za "Kurir" i potvrdila sve novinske napise:

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja.

Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama.

Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. 

Komentari. (0)

Loading