Sofija Vergara

Šuška se, šuška: Ovaj zgodni doktor osvojio je srce Sofije Vergare (foto)

Autor:

23.10.2023 12:56

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Nova ljubav Sofije Vergare česta je tema u Holivudu



Jedna od najpoželjnijih dama na svetu Sofija Vergara dospela je u žižu medijskog interesovanja kada je u julu stavila tačku na brak dug sedam godina sa Džoom Manganijelom. O razlozima kraha braka nisu govorili, spekuliše se da je on želeo decu, a glumica u 51. godini nije mogla da mu ih podari.

Ipak, kako se šuška po holivudskim ćoškovima, nova ljubav Sofije Vergare je na pomolu.

Photo by Jason Merritt/Getty Images for Turner

 

Glumica se u petak uveče pojavila u društvu misterioznog muškarca na večeri u prestižnom restoranu u Los Anđelesu, nedaleko od mesta gde je Kim Kardašijan proslavljala 43. rođendan. Identitet zgodnog frajera odmah je otkriven s obzirom na to da se i ranije kretao po holivudskim krugovima, a i veoma je uspešan u svojoj profesiji.

Nova ljubav Sofije Vergare - glumica ne želi da krije zgodnog dasu

Reč je o ortopedskom hirurgu Džastinu Salimanu koji je specijalizirao sportsku medicinu i artroskopiju, sa akcentom na lečenje povreda ramena, kuka i kolena za očuvanje zglobova.

 

 

Za večeru sa zgodnim doktorom Vergara je nosila crni čipkani korset, pantalone u boji šljive i crne štikle. Saliman je izgledao opušteno u tamnoplavoj košulji i plavim farmerkama.

Pročitajte Bili su idealan par - Holivudski glumac najlepšu ženu sveta zamenio 13 godina mlađom

Nova ljubav Sofije Vergare u glumičin život unela je posebnu radost posle razvoda, a Saliman je veoma popularan u holivudskim krugovima. Bio je oženjen Sofijinom koleginicom Bri Tarner, sa kojom ima dvoje dece.

 

 

Komentari. (0)

Loading