Dragana Mirković

Dragana neće više biti sama, ovaj poznati glumac useljava se u dvorac Ebenfurt

Autor:

10.04.2024 14:32

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Dvorac Dragane Mirković dobija novog člana



Dvorac Dragane Mirković jedan je od najtraženijih pojmova na Guglu otkako se saznalo da se folk diva razvodi od supruga Tonija Bijelića posle 24 godine braka.

Svi žele da vide luksuz u kome živi pevačica, a kako prenose mediji, njen dom uskoro će postati mesto gde će se snimati kultni film „Južni vetar”.

Mirko Tabašević

 

Naime, treći, ujedno i poslednji deo popularnog filmskog ostvarenja snimaće se početkom sledeće godine, a jedno od mesta gde će se raditi biće i čuveni dvorac Dragane Mirković, Ebenfurt u Beču.

Muzička zvezda, kao i cela njena porodica, godinama su podrška autorima ovog filma, a kako se navodi, očekuje se da jedna epizodna uloga bude ponuđena i njenom sinu Marku Bijeliću.

Dvorac Dragane Mirković mnogi koriste u svrhe snimanja

Scenario za treći deo filma „Južni vetar - Gas geben” nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović.

Boško Karanović

 

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta.

Pročitajte Pravi dvorac skrojen po meri kraljice - Ovde Dragana Mirković živi svoju bajku (foto)

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke na kojoj zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora - rekao je nedavno Biković.

Iako glumac nije želeo da otkrije detalje snimanja, kao ni reditelj, više je nego očigledno da su pripreme za nove snimajuće dane uveliko u toku, a Dragana jedva čeka da ih ugosti u svom velelepnom domu.

Komentari. (0)

Loading