Kejt Midlton

Zbog ovoga je Kejt Midlton nedeljama krila od čega boluje

Autor:

24.03.2024 19:59

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Bolest Kejt Midlton nije nimalo naivna, otkriveni novi detalji



U emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, Kejt Midlton je otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije.

Bleda i izmorena, princeza je smogla snage da odgovori na pitanja koja već neko vreme intrigiraju javnost, a bolest Kejt Midlton je sve zatekla. 

Međutim, nakon što je informacija da je pomenuti video snimljen dva dana ranije ugledala svetlost dana mnogi su se odmah zapitali zbog čega supruga princa Vilijama ovu informaciju nije obelodanila ranije. 

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

Kako navode britanski mediji, Kejt je snimila svoje obraćanje u sredu, 20. marta, a snimak je podeljen na društvenim mrežama dva dana kasnije zbog dobrobiti njene i Vilijamove dece.

Pročitajte Poruka Kejt Midlton ima skriveno značenje, ovaj detalj mnogi nisu primetili, pretužno (video)

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj su dan pre objavljivanja video-snimka otišli na raspust povodom predstojećih uskršnjih praznika i narednih nekoliko sedmica provešće kod kuće sa majkom.

Objavljivanje saopštenja verovatno je tempirano tako da se njena deca ne bi odmah suočila sa neprijatnim pitanjima o majčinoj bolesti.

U duboko emotivnoj video-poruci, snimljenoj u sredu u Vindzoru, princeza od Velsa otkrila je da je vest o raku došla kao „veliki šok“ i da joj je trebalo vremena da sve objasni najmlađim članovima porodice.

- Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luju na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro.

Kao što sam im rekla, ja sam dobro i svakim danom postajem jača, fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, da izlečim um, telo i duh.

To što je Vilijam pored mene je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas mi, takođe, veoma znači - rekla je, između ostalog, princeza od Velsa.

Bolest Kejt Midlton pogodila je i njenog svekra kralja Čarlsa koji se i sam bori sa opakom bolešću. U poruci podrške on je istakao da je izuzetno ponosan na hrabrost koju je njegova snaja pokazala. 

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe, ali ožiljak Kejt Midlton svi primećuju (foto)

Poruku podrške poslali su princ Hari i njegova supruga Megan Markl, ali i glumica Šanen Doerti, koja je i sama prošla kroz teško iskustvo borbe sa kancerom.

- Biti javna ličnost ne znači da javnost poseduje tu osobu. SVI imamo pravo da prođemo kroz bolest ili život privatno. 

Navala teorija zavere, vlasništva i obične, morbidne radoznalosti naterali su ovu osobu da se izjasni pre nego što se pomirila sa tim i objasnila svojoj deci.

Molim se da je ovo trenutak učenja za sve nas da poštujemo privatnost ili druge, bez obzira na to da li smo pred očima javnosti.

Princezo Kejt, divim se vašoj snazi kroz beskrajni napad pod kojim ste bili dok ste prolazili kroz rak - poručila je slavna glumica putem svog profila na Instagramu. 

Komentari. (0)

Loading