Neda Ukraden

Dugo ga je krila: On je osvojio srce Nede Ukraden, pevačica konačno progovorila o partneru

Autor:

29.02.2024 16:02

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Ko je partner Nede Ukraden i zašto ga krije?



Godinama mediji pokušavaju da dođu do informacije ko je partner Nede Ukraden i zašto ga, ukoliko postoji, pevačica vešto krije?

Ovih dana niko srećniji nije od nje jer je zakazala i drugi solistički koncert u MTS dvorani a dok je odgovarala nasmejana novinarima, provuklo se i jedno dobro poznato pitanje.

Zorana Mandic / ATAImages

 

I za drugi spektakl koji muzička zvezda priprema prestoničkoj publici karte su planule u danu, te Neda ne krije koliko je srećna zbog velikog uspeha.

U to ime, nazdravila je sa porodicom i saradnicima, dok je nakon konferencije za medije ostavila prostor i da je novinari pitaju sve što ih zanima.

Partner Nede Ukraden ne voli medijsko eksponiranje

Naravno da se među prvima moglo čuti „Gde je partner Nede Ukraden?” na šta se pevačica nasmejala i odgovorila u svom stilu:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Veoma sam uzbuđena i srećna i volim lepe trenutke obeležiti makar nekim lepim ručkom - rekla je pop diva a na pitanje gde joj je dečko, pevačica je kroz osmeh odgovorila:

Pročitajte Bolnu tajnu je dugo čuvala, Neda Ukraden otvorila dušu - Ja sam dobila dete, a on nekretninu

- On je ručao kod kuće, stigla sam nešto i da mu skuvam.

Nije želela Neda ni ovog puta da otkrije ko je ukrao njeno srce, a ko zna, možda tog gospodina pravog budemo uspeli da vidimo na nekom od njenih koncerata kako je bodri iz prvog reda.

Komentari. (0)

Loading