Ivana Slipčević

Ko je fatalna srpska influenserka koja je smuvala moćnog milionera, poznatijeg kao "kralj obrva"?

Autor:

29.02.2024 13:06

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danima se postavlja pitanje - ko je tačkasta Mara, influenserka koja je smuvala kralja obrva?



Pre nekoliko dana osvanula je vest da je jedan od najbogatijih Srba Branko Babić uplovio u ljubavnu vezu sa poznatom influenserkom Ivanom Slipčević.

Oni su romansu potvrdili romantičnim video-snimkom koji je ona podelila na Instagramu, posle koga su se mnogi zapitali ko je tačkasta Mara.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Njihova veza privukla je pažnju javnosti jer su oboje bili u dugim vezama, odnosno braku, posle kojih se nisu oglašavali na temu emotivnog života.

Branko Babić je jedan od najbogatijih Srba, a poznatiji je kao "kralj obrva". Mediji spekulišu da su mu mesečna primanja veća od čak 100.000 evra.

A ko je tačkasta Mara?

Ko je tačkasta Mara, njegova nova izabranica, jedna od najuticajnijih influenserki u regionu? Ona je aktivna na Instagramu gde je prati više od 130.000 ljudi, te sa svojim pratiocima deli detalje iz privatnog života

 

 

Dok je bila u braku, živela u Nemačkoj na visokoj nozi, redovno se oglašavala sa egzotičnih destinacija, luksuznih restorana, a često pokazuje i brendiranu garderobu i skupocenu kozmetiku.

Ima dvoje dece Sašu i Nika, a nedavno je tek smogla snage i progovorila o razvodu od bivšeg supruga posle koga se vratila u Srbiju gde gradi karijeru.

Pročitajte Preti da zaseni slavu Jelene Đoković - Ko je najpoznatija žena u svetu muškog tenisa o kojoj priča ceo svet?

Ivana je jedno prilikom otkrila kako je uspela da zarađuje, ali i još nepoznatih detalja iz privatnog života, kao i to da joj je otac radio kao rudar.

- Okolnosti i profesija moga oca, rudara, nalagali su da se stalno krećemo. Živeli smo od Bosne, Hrvatske, preko svih mogućih gradova u Srbiji, a kada sam ja postala umorna od svega toga, rešila sam da se osamostalim, da uzmem život u svoje ruke i sama donosim odluke za sebe.

 

 

- Preselila sam se u Beograd i stvari su počele da dobijaju drugu formu. Po prirodi sam dinamična osoba i ne volim rutinu, ubija me.

Još kad sam bila maloletna počela sam da se bavim manekenstvom i to je bio prvi novac koji sam zaradila. Ali ta profesija me je naučila i na mnoge radne navike, odgovornost i ozbiljnost.

Da zarađuješ pošteno, da putuješ, da se družiš, upoznaješ nove ljude, kulture… Mislim da je to najbolje što može da se desi mladom čoveku.

Zatim sam se upisala na Učiteljski fakultet u Beogradu i to je period koji me je oformio u osobu koja sam sada. Tokom studija svašta se dešavalo.

Instagram

 

- Prelep period iza mene koji je jako uticao na moju ličnost sa svim lepim i lošim iskustvima. Iz svega toga, od jedne devojčice izrasla je samostalna, samouverena, pametna žena koja je sigurna u sebe i veruje da može apsolutno sve.

Snaga jedne žene vidi se u njenoj viziji o sebi. To je najvažnija stvar - pričala je ona svojevremeno.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading