Milica Milša

Milica Milša se slomila pred kamerama i zaplakala, ovo od Žarka nije očekivala

Autor:

28.12.2023 13:11

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Milica Milša u suzama zbog gesta njenog supruga, ovo je ljubav



Milica Milša i Žarko Jokanović u ljubavi su više od tri decenije, a osim na privatnom planu oni su i najbolji poslovni partneri.

Tako su pre nekoliko godina doživeli vrtoglavi uspeh sa serijom „Igra sudbine“, zatim i sa novim ostvarenjem pod nazivom „Zakopane tajne“. Sinoć je Milica Milša bila u suzama, a za sve je kriv njen suprug, kao i posao.

Ata Images

 

Sinoć je pala poslednja klapa serije na kojoj su vredno radili poslednjih meseci. Snimljene su 202 epizode, a glumačka ekipa okupila se da bi proslavila veliki uspeh pred sam kraj godine.

U intervjuu koji su dali za medije govorili su o snimajućim danima i odnosu na setu, otkrivši da uživaju da rade zajedno i da nikada nije bilo konflikta, a još manje svađe između njih dvoje.

Milica Milša u suzama zbog Žarkovih reči

Glumica i scenarista s pravom važe za jedan od najskladnijih poznatih parova, a koliko je ljubav između njih posle toliko godina jaka govore reči koje je Jokanović sinoć uputio lepšoj polovini.

Ata Images

 

Na pitanje da li je ikada ljubomoran jer pored sebe ima prelepu ženu kojoj se sigurno i danas udvaraju muškarci Žarko je izjavio: 

Pročitajte Da li ste skoro videli lepšu jelku? Novogodišnja dekoracija Milice Milše inspiracija za dekoratere

- Ja toliko radim da to ne primećujem. To može da bude na početku veze, kada ste mlađi. Mi već dugo plovimo na velikom kruzeru koji se zove brak i život da bismo primetili te male turbulencije. Meni jako godi što je moja žena ne samo ovako lepa. Ona je pre svega dobar čovek, beskrajno plemenita i dobra. Puna nežnosti i brige za sve - rekao je Žarko za Informer.

Upravo zbog ovih reči Milica Milša u suzama je završila pred kamerama. 

Komentari. (0)

Loading