Milica Milša

Da li ste skoro videli lepšu jelku? Novogodišnja dekoracija Milice Milše inspiracija za dekoratere

Autor:

11.12.2023 17:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Novogodišnja dekoracija Milice Milše će vas apsolutno oduševiti



Kako se 2023. godina bliži kraju, domovi su blesnuli novim sjajem. Enterijer odiše prazničnim duhom, pa drugačije nije ni kod poznatih ličnosti, a novogodišnja dekoracija Milice Milše nam je posebno privukla pažnju.

Ata Images

 

Glumica je sa svojim pratiocima podelila deo atmosfere u kojoj uživa sa porodicom, očito u bajkovitom ambijentu. Milica se potrudila da svaki kutak stana opremi šarmantnim ukrasima koji su značajno oplemenili prostor.

Pročitajte To se zove umeće - Milica Milša u ovoj haljini pola one žene (foto)

Nije zaboravila Deda Mraza, irvase, kao ni baštenske patuljke i lampice, ali sve to je palo u drugi plan kada smo videli novogodišnju jelku. Porodica je odabrala jelku visine od poda do plafona koja je bleštala od bogatih ukrasa.

Raskošna jelka dekorisana je najraznobojnijim ukrasima, a nisu izostali ni biseri, lampice i srma. A na vrhu, kao šlag na torti, došla je kruna.

Novogodišnja dekoracija Milice Milše oduševila je njene pratioce koji su komentarisali da je to jedna od najlepših ove godine.

Pročitajte Terasa sa koje se pruža pogled na ceo grad, a da vidite tek enterijer... Zavirite u stan Milice Milše i Žarka Jokanovića (foto)

Podsetimo, glumica i njen suprug godinama su živeli u skromnom potkrovlju na Voždovcu.

Međutim, dom Milice Milše i Žarka Jokanovića, zahvaljujući seriji "Igra sudbine", od juna prošle godine nalazi se u elitnom kraju Beograda, odakle se prostire božanstveni pogled.

Instagram

 

 

Komentari. (1)

Loading
Gedza gegula

12.12.2023 19:44

Dobri ste ali steta sto ste napustili igru sudbine