Ana Mihajlovski

U samom centru grada: Ana Mihajlovski opljačkana

Autor:

05.12.2023 13:41

Foto:

Foto:

Ana Mihajlovski opljačkana u Parizu, voditeljka se oglasila i otkrila detalje



Ana Mihajlovski pre nekoliko dana otputovala je u grad ljubavi, a o dogodovštinama sa putovanja redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama. 

Ipak, desila joj se velika neprijatnost kada je Ana Mihajlovski opljačkana u centru francuske prestonice.

Popularna voditeljka poželela je da ćerku počasti putovanjem u Pariz, a već trećeg dana po dolasku dogodio im se peh, o kojem je Ana javno progovorila.

- Moj izraz lica dan prvi i moj izraz lica dan treći u Parizu. Pariz kakav poznajem zaista više ne postoji. Nisam bila toliko dugo da se i ne sećam koliko godina je prošlo od poslednje posete, ali ovakvu transformaciju jednog od najdivnijih gradova na svetu nisam očekivala.

Ana Mihajlovski opljačkana je na nekoliko mesta u francuskoj prestonici

- Ajfelov toranj ograđen u potpunosti punktovima za bezbednosne provere, prljave i smrdljive ulice, ljude da i ne komentarišem, a pljačkaši svuda - poručila je Ana.

- Prvog dana su nam ukrali pare za „subway“, molim vas ne pitajte kako, a onda su mi naplatili kaznu sto evra zbog te fejk-karte koju nam je iz automata izvadio „pomoćnik“ metroa, a odmah potom ukrali su mi i telefon koji sam kupila tri dana ranije.

Pročitajte I njeno dete je žrtva vršnjačkog nasilja! Ana Mihajlovski - Predugo se osećamo ugroženo 

- Nikada neću zaboraviti trenutak odluke da ne platim osiguranje za telefon, jer ko to plaća? Besni Srbi na aerodromu, revoltirani ponašanjem zaposlenih prema putnicima, objasnili su mi da je Francuska u velikoj krizi i zaista baš tako deluje - poručila je ona.

- Nisu pomogli ni lepota grada, ni novogodišnja rasveta, pa ni savršeno uređeni izlozi u Lafajetu da se otarasem tog osećaja krize koji vrišti sa svih strana.

Instagram

 

- Ovo je bilo prvo samostalno putovanje moje mališanke i mene pa nisam htela da dozvolim da mi tupavi telefon uništi nekoliko dana, ali sa ove distance, iz bezbednosti moje fotelje, rekla bih da smo se Pariz i ja pozdravili poslednji put, pa evo da obeležimo - poručila je voditeljka.

Iako je Ana Mihajlovski opljačkana, voditeljka je srećna što nije doživela i veće neprijatnosti u Parizu s obzirom na to da se čini da je situacija u Francuskoj veoma loša, te da njihova prestonica nije ono što je nekad bila.

Komentari. (0)

Loading