Bijonse

Tih nekoliko dana bili su kobni... Porodicu Bijonse Nouls zadesila neviđena nesreća

Autor:

10.07.2023 19:00

Foto: getty images

Foto: getty images

Majka Bijonse Nouls opljačkana je, pišu strani medijiPrema pisanju američkih medija, majka Bijonse Nouls, Tina Nouls, je opljačkana.

Njena velelepna vila u Los Anđelesu bila je na meti provalnika prošle nedelje, u sredu, kada se Tina vratila kući sa puta i shvatila da nema sefa.

Naime, majka Bijonse Nouls bila je nekoliko dana sa pevačicom na njenoj turneji "Renaissance“, a nakon povratka u svoju vilu imala je šta i da vidi.  

Pročitajte Poziv koji je promenio život, Roksanda Ilinčić o saradnji sa Bijonse - Živim svoj san

Provalnici su odneli ceo sef iz kuće Tine Nouls, u kom je stajao njen nakit u vrednosti od milion dolara, kao i mnogo novca, prenosi TMZ.

Međutim,policajcima navodno nije jasno kako su lopovi uspeli da uđu u kuću i odnesu sef, a istražni organi sada pregledaju snimke sa nadzornih kamera i ispituju komšije, ali u istrazi, bar zasad, nema nekih značajnih tragova koji bi vodili ka otkrivanju počinilaca.

Pročitajte Bijonse otkrila mračnu stranu slave - Godinama sam bila gladna

Inače, ovo nije prvi put da je majka slavne pevačice imala neprijatnosti.

U aprilu su policajci uhapsili čoveka koji je, kako je pisalo u izveštaju, "počinio manju štetu na poštanskom ormariću bacajući kamenje“.

Međutim, prema pisanju pomenutog lista, Nouls tada nije htela da tuži muškarca koji je zbog svojeg rastresenog i nekontrolisanog ponašanja bio smešten na psihijatriju.

Ovoga puta šteta  je znatno veća, a koji će biti epilog ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading