Ana Mihajlovski

I njeno dete je žrtva vršnjačkog nasilja! Ana Mihajlovski: Osećamo se ugroženo predugo

Autor:

10.05.2023 19:00

Foto:

Foto:

Sin Ane Mihajlovski žrtva je vršnjačkog nasiljaMilicaMarko Kon sinoć su gostovali u emisiji „Amidži šou“ kada su ispričali da je njihova ćerka žrtva vršnjačkog nasilja.

Pročitajte Nikada više žrtva - Mirka Vasiljević pretrpela nasilje, ovo joj je promenilo život

Youtube printscreen

 

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! 

Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima – rekla je voditeljka na ivici suza, a danas se i Ana Mihajlovski oglasila na ovu temu, te otkrila da se i njeno dete nažalost susreće sa istim problemom.

Pročitajte Iliju su maltretirali - Sin Saše Joksimovića bio žrtva vršnjačkog nasilja, glumac se na OVAJ način izborio sa problemom

Instagram printscreen

 

Sin Ane Mihajlovski ima problem sa nasilnicima u odeljenju

Naime, sin Ane Mihajlovski ide u isto odeljenje kao i ćerka pomenutog para, te da i on doživljava nasillje od iste dece.

„Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prvog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme.

Pročitajte Tek mu je 13 godina - Sin Saše Joksimovića trpi stravično nasilje, ne sme da izađe ni u park

Instagram

 

Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije "zaslužio" šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo“, napisala je Mihajlovski na svom Instagram nalogu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading