Ceca i Anastasija

Želje se ostvaruju: Anastasija se rasplakala od sreće kada je saznala da...

Autor:

24.11.2023 20:43

Foto:

Foto:

Cecin poklon Anastasiju ostavio bez teksta, pevačica ćerki poklonila nešto nesvakidašnje



Anastasija Ražnatović u maju je proslavila 25. rođendan, dok su se tih dana u njoj smenjivale najveća tuga i sreća. 

Mlada pevačica bila je u četvrtom mesecu trudnoće, međutim izgubila je bebu baš tih dana. Zato ju je Cecin poklon za divan dan posebno oduševio, jer je baš ono što je žarko priželjkivala.

Instagram

 

Najveća muzička zvezda na našim prostorima nikada nije krila koliko voli da usrećuje najmilije i da im poklanja ono što im treba i što žele. Tada ne pita šta košta ono što je namerila da kupi, a to je pokazala i sada, kada je svoju mezimicu Anastasiju obradovala skupocenim poklonom.

Cecin poklon Anastasiji naterao suze na oči

- Svi znaju da Ceca ne štedi kada su u pitanju njena deca. Veljku i Anastasiji je još u detinjstvu usadila stav da materijalne stvari nisu važne koliko ljubav i sreća porodice, ali, kao svaki roditelj, voli da im kupuje skupe poklone.

Instagram

 

- Tako je ćerki za 25. rođendan poklonila "roleks" koji košta nekoliko desetina hiljada evra. Ceca joj dugo nije kupila nešto tako skupo i želela je da je obraduje za rođendan - priča dobro obavešten izvor za "Informer" i dodaje da je Tasa tek nedavno počela da nosi taj sat.

Pročitajte Hvala ti, Bože - Ceca najsrećnija zbog Nemanje i Anastasije, suze radosnice su tu (foto)

- Iako ga ima još od maja, tek nedavno je počela da ga nosi u javnosti, najčešće u društvu supruga Nemanje Gudelja.

Prijatelji su se oduševljavali kada bi je videli s tim satom na ruci i pitali je odakle joj. Tasa se pohvalila da ga je dobila od majke i da joj se mnogo dopada.

 

 

Kako se dalje navodi, Cecin poklon je napravljen od belog i žutog zlata.

- Taj model je iz luksuzne linije koja ima poseban mehanizam. Napravljen je od 18-karatnog zlata, ima zaštitu od grebanja, vodootporan je, a sam mehanizam je jedan od najboljih koji pravi ova švajcarska kompanija - prenose srpski mediji.

 

Komentari. (0)

Loading