Ceca Ražnatović

Poklon koji je rasplakao Cecu: Otkriveno šta je folk diva dobila za jubilarni 50. rođendan (foto)

Autor:

12.06.2023 14:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Cecin poklon svi komentarišu, evo šta je dobila za 50. rođendan



Ceca Ražnatović odustala je od proslave jubilarnog 50. rođendana nakon saznanja da su Anastasija i Nemanja izgubili bebu

Svoju odluku pevačica je saopštila u najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se svakog petka emituje od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Boško Karanović

 

– Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo.

Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari.

Proćitajte Anastasija doživela majčinu sudbinu - Ceca sva u crnom prvi put u javnosti, gubitak bebe teško podnosi

Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje – rekla je pevačica. 

ATA Images

 

Rođendan folk dive će se, ipak, obeležiti u krugu porodice, a na adresu Ražnatovića već su počeli da stižu pokloni. Jedan od njih pevačici se posebno dopao, pa je fotografiju istog podelila sa svojim fanovima. 

Cecin poklon bila je prelepa torta na kojoj piše „Žena, majka, kraljica“, što ju je ganulo pravo u srce, a ravnodušni nisu ostali ni njeni pratioci koji su joj unapred čestitali rođendan. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading