Oliver Mandić

Mlađa 22 godine, njihova ljubavna priča dostojna filma: Supruga Olivera Mandića danas izgleda ovako (foto)

Autor:

10.05.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Olivera Mandića očarala ga je već pri prvom susretu



Oliver Mandić živi mirnim i povučenim životom koji čuva daleko od očiju javnosti. Iako je već decenijama u skladnom braku, o supruzi Maji Kozlici retko govori, a još ređe se pojavljuju zajedno.

Naime, ljubavna priča Olivera i Maje počela je davno, a mnogima je intrigantna budući da je pevač od supruge stariji 22 godine.

Pročitajte Oliver Mandić - Nisam strog tata

ATA Images

 

Oliver je sadašnju suprugu upoznao u jednom beogradskom klubu i toliko se oduševio njenim izgledom da je odmah pitao da se uda za njega. Maja je ovu ponudu tada odbila, ali je ovaj simpatičan gest odmah osvojio pa je kasnije ipak pristala.

Pročitajte Zaljubila se i napravila grešku karijere - Svoj najveći hit Oliver Mandić zapravo je pisao za ovu poznatu pevačicu

ATA Images

 

Supruga Olivera Mandića imala je 18 godina kada su se upoznali, pa je razlika u godinama bila prepreka. Uprkos tome pevač je bio odlučan u nameri da osvoji Majino srce, što mu je na kraju i pošlo za rukom. Maja i Oliver venčali su se 2000. godine, a deset godina kasnije dobili su ćerku Hanu.

Supruga Olivera Mandića očarala ga je na prvi pogled

- Upoznali smo se u klubu Bombo, koji je ranije držao Džej. Došao sam sa ekipom i četiri, pet devojaka. Otišao sam do šanka da kupim cigarete baš kad je ona sa drugaricama ulazila u kafić. Istog trenutka prišao sam joj i upitao je: Odakle si? Pogledala me je i kroz smeh odgovorila da je iz Hercegovine.

Zamolio sam Džeja da isključi muziku, kleknuo dole i zaprosio je pred petsto ljudi. Dogovorili smo se da se vidimo sutradan, ali ona se, naravno, nije pojavila. Jurio sam je četiri godine i na kraju uspeo da je odvedem kod matičara.

Ljubav je čudo. Kraljevi su zbog nje skidali krune s glava, a ne ja kome su samo ljubav i muzika potrebni - izjavio je pevač svojevremeno za "Magazin 52".

Pročitajte Volela ga je i patila za njim - Ovaj pevač bio je Marinina velika ljubav (foto)

Žarko Radovančev

 

Iako sada žive divnu ljubavnu priču na početku je bilo mnogo izazova.

- U početku nije bilo nimalo lako. Tašta nije htela ni da čuje za mene. Zvala me je i preko telefona sasula sijaset uvreda na moj račun, dok su njena braća vrebala priliku da me prebiju.

Ali, iako su jedva pristali na naše venčanje, ja sam od Maje tražio da potpiše predbračni ugovor, kao u američkim filmovima. Ona je otišla i sve ispričala mojoj majci, koja joj je nedvosmisleno zapretila: Slušaj, dete moje, ako to uradiš, nemoj više da mi dolaziš.

Da sam tvoja majka, ja bih ga premlatila. I, naravno, njena reč bila je presudna - zaključio je tada Mandić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading