Živi povučeno na Tari: Znate li koliko unučića ima Oliver Mandić

Autor:

03.02.2022 20:30

Foto:

Foto:

Unuci Olivera Mandić njegovom životu dali su potpuno novo ruho, omogućivši mu mirnu i lagodnu penziiju.



Čuveni pevač Oliver Mandić već dve decenije nije aktivan na sceni, te se povukao iz javnog života. Ni tokom karijere o svom privatnom životu nije puno pričao, zbog čega činjenica da u penziji s medijima uopšte ne razgovara uopšte ne čudi.

- Imam 70 godina i odavno sam se povukao iz javnosti. Već 20 godina ne dajem izjave za medije - objasnio je svojevremeno pevač.

Pročitajte Velika promena: Oliver Mandić shvatio koliko ne zna o muzici

ATA Images

 

Muzičar vodi miran život na jednoj od naših najlepših planina - Tari, gde uživa sa svojim unučićima koji su njegovom životu podarili jednu sasvim drugačiju notu. Njegova porodica bogatija je za čak sedam mališana, koji deki ulepšavaju penzionerske dane.

- Uživam u penzionerskim danima, počeo sam da živim život onako kako sam oduvek hteo, pored moje dece i unuka. Volim svoju ćerku i ženu, kao i sve dobre ljude koji su oko mene - objasnio je za Alo Oliver.


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Mad vacuumcleaner

05.02.2022 08:33

Ko bi rekao

Gordana

09.02.2022 15:53

Ja sam .tetka sina Olibera Mandica Darijana.Njegov sin ima troje dece.On nikada nije ni video svoje unucice niti ga interesuju. Sa kojim.se unucima igra.Mjegova cerka ina 12 godina